Piaggio, Beverly 250 ı.e Ilk Izlenimlerim

Sen beverly almaya karar verdiginde haberim olsun en temizinden benim makineyi sana veririz ben 400 veya 500'e gecerim sende 250cc'ye terfi edersin :p

dsc00042on8.jpg

buda benim motor arkadaşlar beverly 200

mes

Hırsız italyanlar güzel motor yapmışlar.Güle,güle bin kazasız belasız.Yolun açık olsun:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İtalyan derim başkada bişey demem.:queen:

güle güle kullanın ben yazıyı yeni gördüm.yine de hayırlı olsun.

teşekkür ederim arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için, ayrıca bende hepinize kazasız belasız keyifle motorlarınıza binmenizi dilerim.

Senin motorun arka camurlugu tekerden epey yukselmis hocam tipki bir enduro gibi! :queen: Sen'mi extra yukselttirdin yoksa kendindenmi boyle makine?

ben hiç dokunmadım ayarlarına, yada herhangi biryerde bir ayar yaptırmadım ama belki, amortisörlerdeki sertlik yumuşaklık ayarından olabilir.

Son düzenleme:
Hey maşallah, nekadar güzel bir motor bu, kazasız belasız sürüşler dilerim :rendeer:

Tekerleri büyük ve klasik çizgileri var biryandanda spor görüntüsü, insanın kafasını karıştırıyor ve bir beğeni oluşturuyor... Ne oluyor benim burgman sevdama :) sanırım gönül başka bir motora kaydı, hadi hayırlısı. Araştırmaya devam ediyorum avustralya 'da ihtiyacımı görebilecek bir motor alacağım ama hangisi :pr:

teşekkür ederim arkadaşlar gerçektende çok güzel beverly büyük jantlarıda benim için iyi bi avantaj.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben ne dedim İTALYAN dedim şimdi ne diyorum gene İTALYAN :queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar beverly 250 nin iki kişi son hızları nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar