- Konu Yazar
Konu silinmistir. 25 karakter...
Son düzenleme:
Güzel bir analiz yapmışsınız anlattıklarınızı bir iki fotoğrafla süsleyip ilgili yerlere koysaydınız şahane olacakmış.
Özellikle Beverly kullanıcıları oldukça az. İnternetten son kullanıcı bilgisi edinmekte oldukça güç
Ben geçen hafta bir Dylan aldım. Ancak param olsa hiç düşünmeden Beverly 500 alırdım. Anlattıığınız 250ie yede hayran kaldım ancak Scoterda gelinecek bence en son nokta beverly 500.
cık cık cık cık hiç olmamıi
senin resimlerini koydupun motorlar herkesin motoru olabilir
önemli olan kenşd motorunun resimleri
biz onu merak ediyoruz
üstünde esaslı birde hatıra fotosu da kenine cekilmelisin şimdi olmasa bile ilerde çok hoş bir anı olacağı kesin
hayırlı ouğurlu olsn güle güle kullan
Tesekkur ederim @Deryali,
İncelememi dedigin gibi bir-iki foto ile susleyebilirdim ancak ben asıl bu incelemeye konuk olan kendi motorumun fotolarini koymayi dusundugum icin ilk an'da foto koymadim. Ancak incelemeye biraz renk katsin diye birkaci beverly fotosu koydum az once :cat:
Yalniz ilgili yerler demissin hocam burayi anlayamadim? "İlgili yerler" neresi oluyor?
pininfarina hocam ilgili yerler derken mesela sele altı kısmını anlattığınız yere, motosikletinizin sele altı fotoğrafını, tekerlekleri anlattığınız yere tekerlerinizi vb...
Vallahi öyle güzel yazmışsınız ki bu fotoğraflarla donatılıp motoaktuel dergisinde yayınlanabilir bir hal almış. Ben de izniniz olursa tasarım aşamasında olan siteme yazını yer vermek isterim. www.motoanaliz.com'da
Saygılar.
Kazasız Belasız Kullanmanı Dilerim Hayırlı Olsun..