phuket te viski şişesiyle benzin almak :)

Merhaba arkadaşlar, foruma bugün üye oldum,
3 cocukluk arkadasi olarak kurdugumuz motovlog kanalımızda eglenceli şeyler paylaşmaya çalışıyoruz,
takip ederseniz seviniriz, yenilerini yapmak için hevesleniriz :)
motorlarımız ,
honda crf 250L
vespa gts 250ie
royal enfield classic 500 cc
sym fiddle 2

Teşekkürler,
Kaan.

Phuket adasında viski şişesiyle benzin almak

https://www.youtube.com/watch?v=t7uapa6PbZ0

Phuket adasında polis çevirmesi videolarımız için buyrun burdan yakın,

https://www.youtube.com/watch?v=jkgAcTTEe_E

DKN

Oooo phukette gidip te benzin almadan olmaz :mrgreen: daha fazla video istiyoruz ::winkwink oranın motosikletlerini de tanıtan ::shifty2:

çok şanslısın bangkokta sorun yaşayanlar oldu ehliyet konusunda. karkola giden mi dersin rüşvet veren mi dersin. phuket daha turistlik bir bölge o yüzden daha rahat davranmışlar. ben takip ediyorum

sorun yaşayan ne gibi sorun yaşadı acaba ? cünkü ehliyetin A2 olup olmadığını pek anlayamıyorlar, ki benim ehliyetim aslında A2 zaten

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------

begendiyseniz teşekkürler,
daha çok video gelecek, malzeme çok şuan hepsini editleyemedik, kanala abone olursanız, yeni videolardan haberdar daha erken haberdar olabilirsiniz :)

Phuket'ten viski şişesi(asgari malibu olmalıydı) ve polis video'su , plaj ve gece/disco/pub temaları beklerken....

Son düzenleme:
Tiger bar'dan video isterük:)

tiger barın önünde videom var :) ama polis motorunu çek dediginde bardan çıkıp kaçtıgım bi video var :) henüz editleyemedim

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:52 ----------

soldan gitmek biraz zor özellikle yokuş aşağı sola doğru virajlar biraz zorluyor adamı

DKN

tiger barın önünde videom var :) ama polis motorunu çek dediginde bardan çıkıp kaçtıgım bi video var :) henüz editleyemedim

bizim lokantanın muhallebilerini yiyolar diyerek biraz gıcıklık durumları var sanırım... bknz: yürüyerekte gideriz :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar