Photoshop Çalışmlarım !!! (Artık Hepsi Burda)

Ya bole gereksı konular acıp forumu dolduruyonuz napak senın photoshop calısmalarını ayrıca 6 elle nasıl hakımıyet gelıstırıyon motorun 2 tane tutma yerı var dıgerlerı ne ıse yarycak arabamı bu 2sıyle dıreksıyon tut bırıyle vıtesı oburuyle radyo,dıgerlerı sılecek fln..........gereksız konusalr acmayınnnn motor la alakası olsuun

Son fotodaki farklar foto gerçekçi olsun diye çok belirgin değişiklik yok ama en önemlisi burnu sonra kaşları saçları dudak kısmı çenesi derisi

Arkadaş fotolar için uğraşmış koymuş. Buna bu kadar tepki göstermeniz çok saçma modlar eğer önemli bişey warsa çözüm üretirler. Boşu boşuna msj yazma gereği duyuyosunuz . Saçma ...

arkadaşım yapacaksan böle bişiy yapta bişeylere benzesin bakanlar gülebilsin 6 kollu ne yapmaya çalıştın bilmiyom
ama yine de saygılar...................

ben zaten iii fotoshop yapıyorum demedim kesinlikle yanlış anlama olmasın boyun kısmının taşdığının bende farkındayım.ama burada mühip olan ikiteker biliyosun neyse ...

ya nası göremiyosunuz anlamıyorum yarım saat falan uğraştım fotoda burnuna bakın ağız kısmına bakın saçların en üstü boştu oraya saça ekledim saçlarının uç kısımları sararmış oraları siyahlattım bıyık görünümndeki karaltıyı aldım

KARDEŞ HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL YENİ ÇALIŞMALARINI BEKLİYORZ KOLAY GELSİN.:cat:

kardeş ellerine sağlık sende benim gibi acemi photoshop çusun öğrenicez bu işi öğrenicez.
maxiscootte7.jpg

untitled1xl7.jpg

walperrh1.jpg

tigerdd7yx4.jpg

23072006003mt1.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar