Photobucket kalleşliği

önceleri fotoları imageashacke yani kurbaağaya koyuyordum, yok göstermez oldu yok para istedi derken photobucketi buldum iki yıldır çok güzeldi fakat odane onlarca paylaşımımdaki tüm fotoları kilitlemiş :jocolor::jocolor:paramı ister başka bişeymi ister traslateden çevirsemde anlamadım.yani şimdi bir çuval inciri boşamı dökmüşüm..anlayan varsa anlatırsa memnun olacağım. bunu yapacağını bilsem hiç koymazdım ama nerden bilecenki yokmu ömür boyu fotolarını menfasatsiz yayınlayacak bir site..
şu linkten bir bakın ne demek istemiş ..şimdiden teşeklkürler

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/112562-gavur-golune-cikis-denemesi.html

Imageshack benden para istemiyor, geçen yaz hesap aldım yüzlerce fotoğraf yükledim hepsi görünüyor hala. Imageshack'ta hesap açınca ne olur bilmem ama üyeliksiz yüklenen fotolar 3-4 sene sonra kaybolabiliyor.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Kotanizi geçmissiniz.
Eski yüklediginiz resimleri silin düzelir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Forumda paylaştığında konuya her giren kişi için photobucket'tan data trafiği oluyor. Adamların servisinin de bir trafik limiti var, beleş kullanıcılar için üst limit belirlemişler. Çok tıklanırsa kaçınılmaz birşey :p, hepsinde aynı.

plus yapın diyo hesabınızı ki bu da büyük ihtiaml para istemek oluyor. bi vakitten yani kota asımından sonra ıstıyorlar bunu sanırım veya sure asımından. Altın hesap gibi bişey sanırım. valla ben boyle cıkardım yanlıssa kusuruma bakmayın yıne

Resimleriniz için ayrılan bandwidth limiti bitmiş. Ek "bant genişliği" için Plus'a geçiş yapın deniyor. Demekki ücretsiz üyelik için ayrılan sınır sizin için son bulmuş.

Ücretsiz olarak yıllarca fotoğraf upload edebileceğiniz bir site yok sanırım. Ki bu da hayrına yapılacak bir iş değil sonuç olarak. Eğer ki sonsuza dek internette bilgilerinizin, fotoğraf vs kalmasını istiyorsanız, 300tl'ye bi kasa alın, server kurun. Kendi sağlayıcınızı oluşturun, sistemi 7/24 açık tutarak, resimlerinizin sonsuza kadar internette kalmasını sağlayın. Ama pc'yi kapatırsanız, resimlerinize ulaşılamaz. :queen:

Bant genişliği sorunu varsa muhtemelen fotoğrafların boyutlarını küçülmemişsinizdir, 5-10 megapixel fotoları foruma atınca hem bant genişliği sorunu oluyor hem de biz fotoğrafları görüntüleyemiyoruz yani ben en azından resimlerin küçültülmemiş olduğunu bi türlü yüklenmemesinden anlayınca sayfayı kapatıyorum. Resimleri 800X600 veya 1024X768 piksele küçültmenizi tavsiye ederim hem internete yüklemesi çabuk olur.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bant genişliği sorunu varsa muhtemelen fotoğrafların boyutlarını küçülmemişsinizdir, 5-10 megapixel fotoları foruma atınca hem bant genişliği sorunu oluyor hem de biz fotoğrafları görüntüleyemiyoruz yani ben en azından resimlerin küçültülmemiş olduğunu bi türlü yüklenmemesinden anlayınca sayfayı kapatıyorum. Resimleri 800X600 veya 1024X768 piksele küçültmenizi tavsiye ederim hem internete yüklemesi çabuk olur.

Ben uzun zamandir kullanmadim ama söz konusu site, düzenleme imkani veriyor.
Benim basima da bir konuda gelmisti.
Daha sonra gereksiz bazi resimleri sildim.
Hop her sey düzeldi.
Yani arkadasimizin yapmasi gereken sey basit.
Gereksiz dosyalar varsa silecek.
Kota altina inince sorun düzelecek.

adamlar beleş bi yere kadar demiş...ek bantgenişliği için plus versiyonuna yükseltmen lazım...

2006'dan beri imageshack kullanırım.
Ücretsiz üyeliklerim var.
Her birine 5gb alan veriyor.
Fotograflarla bu alanı doldurmak bayağı zaman alır.
En eski fotograflarım bile hala database'de durur.
Önemlileri ise cloud servislerine yüklerim.
Skydrive 25gb veriyor.

Son düzenleme:
Asılda sorun senin yüklediğin fotoğraflarda. Çoğu kişi yüksek piksel fotoğrafın anlamını bilmez daha iyi olduğunu sanır. Oysaki en iyi görüntü bilgisayarımızın bize gösterebildiğidir. Eğer forumlarda paylaşmak için yüleyeceksen 800x600 veya 1024x860 piksel çözünürlüğü tercih etmelisin. Bu ebatlardaki bir fotoğrafın kaplayacağı alan 200 kb civarındadır. Ama fotoğraflarını saklamak istiyorsan orjinal boyutlarında kalmalılar. Ama bu boyut genelde sahtedir. Yani 8 megapiksel fotoğraf çektiğini idda eden cep telefonu aslında 8megapiksel çekemez. 1 veya 2 megapikselik fotoğraf çeker ve buna enterpolasyon denen bir uygulama yapar. Bu uygulama ile fotoğrafın kalitesi bir miktar artsada boyutu cok yukselir.

Kaliteli bir fotoğraf makinasının optik zom yapabilen kaliteli bir merceği var ise çekeceğiniz 2 megapiksellik fotoğraflar 12 megapiksel oldugunu ıddıa eden birçok ceptelefonu/fotoğraf makinasını alt eder.

Örneğin. Sony marka bir fotoğraf makinası optik zoom yapabilen Carl Zeis merceğe sahipse çekeceği fotoğraflar çok yüksek kalitede olur. Ama o Sony makina sony lense sahipse fazla birşey beklemeyin.

Aşağıdaki fotoda senin asıl sorunun ve maliyeti yazıyor. :)) 344 adet fotoğraf yüklemişim ve kapladığı alan % olarak orada yazıyor. Kaba bir hesapla 55 mb gibi.

EkranAl1310nt1310s1310_zps15f81d93.png

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bunda transfer sınırını aşmışsın da Imageshack'la ne sorun yaşadın anlayamadım. Ben uzun süredir kullanıyorum, hatta uploaderını da kullanıyorum çok kullanışlı ve bir sorun yok. Uploarderla klasörü seçip klasördeki tüm fotoğrafları tek seferde istediğin boyuta küçülterek yükleyebiliyorsun.

http://fastpic.ru/ image hostunu öneririm. Sağda solda adult reklamlar olabilir ama gerçekten sağlam ve kalitelidir.

değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim sağolun varolun arkadaşlar..
şuana kadar yaptıklarıma gelirsek 100 kadar foto sildim ve oralarda beşgün diye birşey vardı sekiz günüde geçti ve hala fotolarım esir tutsak :)
büyük boyut olayına gelirsek kiçiltmeye uğraşmamak için sallıyorum gidip iki saat tv bakana kadar nasısa yüklüyordu,ama sorun olacaksa zamanında almamalıydı bazı siteler gibi.küçült kardeşim diyebilirdi.şimdi okadar formda paaylaşmışım ama ortada foto yok. neyse bakalım biraz foto daha sileyim olmazsa biraz dolar kösülecez çaresi yok. aynı hareketi kurbağada yağmıştı bana .belki bazı arkadaşlar sorun yok diyor ama limit denen şeyi aşmamışlardır belki. eğer mesele kotaysa artık onlarca isim alıp ayrı ayrı yükleyecez kota doldurmayacaz.ki madem kota doldu alma fazlasını dimi neden tümünü göstermiyorsun.sil biraz okadar alıyım de yada durum bu de başka isimle hesapla uyanığızya tekrar foto yükleyelim.. eh hadi hayırlısı..ilgilenen mt üyeleri tekrardan teşekkürler ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar