Photo Of The Day

pic-of-day-02-16.jpg

Ofiste oturmuş calısmaktan bıkkınlık geldiği bir sırada Bikepics.com a girdim.Giris sayfasında Photo Of The Day'lere hep dikkat etmişimdir.Özenle güzel fotoğraflar seçerler..Yine güzel bir fotoğrafla karşı karşıyaydım ki.. Bu manzarayı gözüm biryerlerden ıssırıyor bu adam nasıl Honda Activayı o yüksekliğe cıkarmıs diye düsünürken birden plaka gözüme takıldı! 01 !!! Bu benim hemşerim yahu! Adam üşenmemiş Scooterla toroslara tırmanmış! Adanalı dediğin zaten enduro motorun yapamacagını scootera yaptırır zaten :mrgreen: Fotoğrafın güzelliğine bakar mısınız lütfen?Bu arkadaşla contact kurup siteye üye etmeye çalışacağım. (Elemanın birde Honda Twistera sahip.Onuda Kara sokmuş Toroslara tırmanmış.Diğer fotolara bu adresten ulaşabilirsiniz: http://www.bikepics.com/members/mkcelikkol/

vallahi bravo.twister'ın resmini de ben koyayım dedim ama fotoğrafın boyutu oha ebatında olduğu için vaz geçtim.
ayrıca kardaki twister fotoları 3 günlük taze taze dikkatinizi çekerim(13 şubat 2005)

Adrenalin adanalinin kanina islemis ee nede olsa bende adanaliyim... :thumleft:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Yetenekli bi arkadasımız..
honda-cbx250-05-bikepics-292140.jpg

o zaman benimde hemşerim ateş abi.. bende benim scooterla kuşasadası milliparkındaki (dilek yarımadası) kanyona tırmanmıştım.. :p

hemşerim aynı zamanda resimleri profesyonel bir sanatçı gibi çekmiş.. mutlaka bakılmalı..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar