Phillip Island Supersport Özeti

SBK 2009 SuperSport 1. Ayağı Phillip Island etabını kazanan Kenan Sofuoğlu sezona oldukça iyi bir başlangıç yaptı.
spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

SBK 2009 SuperSport 1. Ayağı Phillip Island etabının özet görüntüleri :
[YT]IplBO62XETI&eurl[/YT]

SBK 2009 SuperSport 1. Ayağı Phillip Island etabı en iyi tur :

[YT]HDcQ6MEM5Lk&eur[/YT]

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ayakta alkışlıyorum:cat:

Elint paylaşım için teşekkürler.Ama bende açamadım

Son düzenleme:

boy

Kenan sonunda yarışması gereken Supersport sınıfına geri döndü. Superbike için biraz daha kendini geliştirmesi gerektiğini geçen senenin başında yarışlar başlamadan söylemiştim. Bu sene büyük bir kaza yapıp kendine zarar vermezse çok büyük bir ihtimalle şampiyon olur!

Ancak Superbike yarışında birşey dikkatimi çekti. Bu senenin çömezlerinden olan Ben Spies ve Leon Haslam yine bu senenin en favori ismi olan ve senelerin yarışçısı Haga'ya resmen boy ölçüşebiliyorlar. Ben Spies birkaç senedir AMA Superbike Şampiyonu olduğundan çok deneyimli ve bu sene benim favori yarışçım, büyük ihtimalle de Haga ile çok çekişmeli yarışlar seyrettirecek bize. Hayatında ilk defa Avustralya'ya gidip Philip Island pistindeki ilk yarışında Superpole pozisyonunu kazanması çok süper birşey. Bu başarısı senelerdir 1000cc ile yarışmasından kaynaklanıyor. Kenan o yüzden biraz erken davrandı. Birkaç sene sonra 1000cc de Kenan'ın başarılarını da izleyeceğiz..

20090301_094550.jpg

Ben biley sorucam benim bilgisayar ELINT'ın koyduğu videoları açmıyo ne yapayım çok merak ettim..

Ben Spies ABD'de Mat Mladin gibi bir efsaneye karşı mücadele vererek bu seviyeye geldi.Ayrıca çok uzun zamandır 1000cc motorların üzerinde.Ben bu haftasonu başlamadan önce 2 yarıştan en az birini kazanacağını tahmin etmiştim.Yalnız bu sene gideceği pistlerden ABD Miller Motorsports Park hariç hepsinde ilk defa yarışacak.İlk yarış olan Phillip Island'da yarış haftasonu öncesi 3 günlük testler vardı, bu pisti daha çok turlamasına ve daha çabuk adapte olmasına vesile oldu.Ancak diğer pistlerde böyle bir avantajı olmayacak.Yine de sezon sonunda şampiyon olacağını düşünüyorum.

boy

@Shrieker
İlk yarış olan Phillip Island'da yarış haftasonu öncesi 3 günlük testler vardı, bu pisti daha çok turlamasına ve daha çabuk adapte olmasına vesile oldu.
Deniz'cim insaf et, Haga kaç senedir o pistte yarışıyor.. Ben Spies 3 günlük test sürüşü sonucu senelerin kurdu Haga'yı geçebiliyorsa bu büyük başarıdır. Yine senelerdir o pistte yarışan diğer kurtların yapamadığını yaptı.. Bence çok büyük ihtimalle Ben Spies bu sene şampiyon olur, ama Haga'ya da dikkat etmek gerekir çünkü Troy Bayliss'in yerine onu getirdiler. Haga gerçekten kafasına koyduğunu yapar. Benim yine de favorim Ben Spies. Bu arada geçen sene yine çok beğendiğim bir yarışçı var, Max Neukirchner. İlk yarışta gerçekten çok iyi bir performans sergiledi ancak Haga'nın baskısına dayanamadı. Geçen sene de performansı iyiydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar