Philips bodygroom kullananlar???

Merhaba beyler.
Bu vucut temizliginde jilet falan gercekten sıktı artik. Hem kesiyosun 1 gun sonra tekrar cikiyor hemde tahris ediyor. Bende koltukalti ve etek trasi icin bu philips in bodygroom modelini buldum. Fiyati da bisey degil 100 lira ya alinabiliyor. Ancak gercekten ise yariyor mu onu ogrenmek istedim.

Yani sakal trasini makine ile yapinca kokunden aliyor o siyah noktalar gorunmuyor ya yuzde. Bu da koltuk altinda oylemi oluyor acaba onu aciklayabilir mi kullanan birisi :)

Ayrica alt takimlari tras ederken cekme ,acitma falan yapiyor mu onu merak ediyorum birde.

Kisacasi kullanicilari tavsiye edermi onu sormak istiyorum :)

Ordakilerin bircogunu okudum ancak buradaki kullanicilarin daha net ve duzeyli cevap verecegini dusundugum icin buraya acmak istedim konuyu ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:38 ----------

Kullanicisi yok sanirim forumda

Merhaba,
3-4 aydır kullanıyorum. Sıfır konumunda kullanırsanız sinekkaydı yapıyor.

Sadece uzun tüy-ıslak kullanım kombinasyonunda çekme yapabiliyor. Bunun dışındaki kombinasyonlarda sorun yok. Kuru olarak kısaltıp sonrasında ıslatıp sıfırlarsınız.

Jiletteki tahriş bu makinede yok. Zaten makinenin kullanım amacı bu. Daha önce sakal traşı için herhangi bir makine kullandıysanız çok bastırırsanız yüzde tahriş yaptığını bilirsiniz. Bu da çok bastırırsanız tahriş yapabiliyor. Aynı mantık geçerli.

Cihazın ucundaki metal filtrenin hassas olduğunu ve değişim için servisin 50 TL istediğini söylüyor kullanıcılar. Benim başıma henüz gelmedi ama yere düştüğü zaman filtre yırtılabiliyormuş.

Ben GG'dan 80 TL'ye almıştım. Fiyatı artmış.

Ben memnunum, jiletteki o tahrişten kurtulmuş olmak bile yeterli benim için. Ayrıca yüzde kullanılması tavsiye etmiyor philips ama ben favorileri düzeltmek için de kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Cevap icin cok tesekkurler :) ben sadece koltuk alti ve etek trasinda kullanicam. Yani anladigim kadari ile sinek kaydi yapmak icin sifir konumunda kullanmam gerekiyor :) peki sarj isi nasil ? Birde ilk once kisaltip sonra islak olarak sinek kaydi olur demissiniz? İslak olmasi aslinda daha zorlamazmi zira yapisir tum killar oldugu yere :)

Evet sinekkaydı olması için sıfır konumunda yani taraksız kullanmak gerekiyor.

İlk aldığımda şarj etmiştim. Yani 3-4 ay önce. Hala o şarj götürüyor. Sonuçta hergün kullanılan alet değil :)

Ben genelde kuru kullanıyorum. Kuru performansından memnun olduğum için ilk aldığım gün dışında hiç ıslak kullanma gereği duymadım. Ama ıslak kullanımı tercih eden de olabilir. Islak derken şampuanla veya köpükle kullanmayı kastetmiştim. Diğer türlü sizin de dediğiniz gibi tüyler yapışır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar