Peugeot Trekker 50cc

2. el olarak aldığım peugeot trekker 50cc 2 zamanlı motorumu 6yıldır kullanıyorum ve aldığımdan beri 60km/h geçmiyor,0-60 arası çok kısa sürede çıkıyor fakat 60'a geldiğinde daha fazla ibre yerinden oynamıyor ve gaz kolunu az bişey bırakıyorum full gazdan yine 60'la gidiyor yanison gazda az bi fark hızı etkilemiyor, internette muadillerine baktığımda 75-80km/h civarı hız yapabiliyor, ister iki kişi olsun yine 60km/h hıza yakın(57-58) ulaşıyor problemsiz dimdik yakalarda iki kişi çok rahat çekiyor, hatta benim motorda iki kişi arkada da bir scooter çektim ondada 1 kişi dik yakada banamısın demedi 30km/h hızla çekti ama gel gelelim 60km/h geçmiyor sebebi nedir acaba bir problem olabilir mi? teşekkürler...

kayışın aşınmışsa,varyatör kayış ve misketler olması gerektiği gibi değilse,varyatör tam açılıp kapanmıyorsa v.s v.s.....
kontrol ettirmelisin...

geçen söküp baktım kayış gayet iyi durumdaydı ama dediğiniz gibi varyatör ve misketleri kontrol ettireyim ama benim kafama takılan gaz kolundan kaynaklanabilir mi, mesela 3 kademe gaz veriyorum 4 kademe verdiğimde hiç bi tepki olmuyor boşluk olabilir mi acaba?

onuda karbüratör üzerinden kontrol edersin..
bak bakalım tam gaz verdiğinde karbüratörde tam açılıyormu?
ayrıca tam devirlendikten sonra gazı azalttığında değişiklik olmaması da normaldir..o kadarını yiyebiliyor motor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar