peugeot jetforce scooter

arkadaslar ben bu siteyi nette ararken buldum
biraz gozden gecirdikten sonra peugeot scooter hakkiinda bir konu bulamadim
bende 2006 model peugeot jetforce 50 cc.lik scooter var guzel bisey hosuma gidiyor motor ilk calistiginda zehir gibi gidiyor sorun yok ama biraz yol gidince 30 40 km falan isniyormu ne oluyor bilmiyorum ama motordan degil aktarma organlarindan galiba kalkislarda bagiriyor ama cok gel kalkiyor sanki debriyaj syiriyormus gibi ve seriligide gidiyor acaba bu nedendir?
bu arada ben almanyadayim ve sorunun variodan olabilecegini dusunerek variolari degistim orjinali 8gr.di ben 6.3gr taktim sadece kalkista daha seri oldu ama sorun cozulmedi acaba kayistan vs olabilirmi
tr de bu motoru goremedim nettede bulamadim merak edenler
www.peugeot-scooter.de adresinden bakabilirler
simdiden yardimlariniza tesekkurler
bu arada tr ye izin icin gittigimde binmek icin normal bir scooter almak istiyorum hangi marka ve modeli tercih etmeliyim?
tesekkurler

öncelikle hoşgeldin arkadaşım umarım aradığını bulursun...
senin scooter bu olmalı,

hosbulduk tesekkurler ama su sorunu bi cozsem daha iyi olacak
anliyanlardan rica ediyorum bi fikir versinler en azindan
peugeot servisi de bisey anlamadi adamlar diyor bunda bisey yok iyide ilk aldigimda hicbirsey yoktu zehir gibiydi simdi boyle oldu daha 2100km de
anlamadim gitti variolari dedigim gibi degistim 8gr di ben 6.3gr taktim yine aynisi peki kayistan olabilirmi dedigim gibi sorun kalkista yapiyor yerinden kalktimi deli gibi gidiyor ama kalkista bizim esek gecer beni
yardimlariniz icin tesekkurler

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Servisinde Vivacity lere takılan özel kayışlar var....Diğerlerine göre biraz kısa ama dikine diil enine kesitli....fiyatı biraz pahalı ama tahminim 60 ytl gibi ... Birde varyatörün 3 tane yayı vardır. Üçümüde kaliteli ama yuuşak yaylarla değiştirirsen sorunun hallolur....motorun kalktıktan sonra 30 km gelince tekrar toparlanıp devir kazanıp sanki yeniden kalkıyomuş gibi 80 km kadar seri bir şekilde çıkacaksın...

Aynısını ben kinetixde yaşamıştım....Sanki içerde tasın içinde vidalar oynuyormuş gibiydi....Bu dediklerimden sonra kimse inanmıycak ama 105 -110 km çıkıyordu...

Tek dezavantajını da söyleyim sana....debriyaj balatalarının ömrü 3 te 1 kısalıyor......

oncelikle alp_tunay arkadasa tesekkurlerimi sunarim
yalniz benim sorunum hizlanmada degil kalkis aninda yani motor ilk hareket ederken acayip gucsuz gibi yani tabiri caizse atlamiyor yerinden(sogukken bunu yapmiyor isininca oluyor sogukken super) eger sadece dedigin gibi ise onlari degistirip tekrar yazicam
vampir112 arkadasa:
var 125ligi var enjeksiyonlusu var 12.5kw olmasi lazim
ayrica benimki yukarda resmi gorulen degil o TSDI modeli yani enjeksiyonlu
benimki karburatorlu olani tam adi jet force c-tech rally victories

ilginize tesekkurler

Bence Türkiyeye gelmeyi beklemeden sen onu elden çıkarıp, Beverly250 ye geçsen bütün derdin biter,malum ona şehirli GT derler.
Binince de biraz keyif vermeli hani makina....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar