Peugeot' dan iki yeni MOTOSİKLET konsepti geldi.

Peugeot, Intermot Motorcycle Show ile aynı hafta içerisinde Paris Auto Show ' da iki yeni motosiklet modeli tanıttı.

Uzun zamandır scooter dışında iki tekerli araç üretmeyen Peugeot açıkcası beni şaşırttı :) Güzel çalışmalara benziyorlar. Günümüz tasarımları takip edimiş. Herkes Neo Retro takılıyor bu aralar.

125cc ve 300cc lik iki model üreten Peugeot bunları ülkemizde getirir mi ? Getirirse mevcut ekonomide kaçtan gider orası muamma :)

9N02dk.jpg
qvVPW5.jpg
MDmLvN.jpg
X6mLE7.jpg
AzW5y0.jpg

Kaynak: https://www.motorcyclenews.com/news/new-bikes/peugeot-p2x/

Mavi de lastikler Rosso 2 gibi görünüyor. Boyası filan bir detaylı güzel. Kalın gelecek gibi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:54 ----------

Bu arada gride gidon sonuna eklenmiş sinyaller detaya gel (!)

Tarzını beğendim hani hiç aklımın kârı değil ama güzel fiyat olursa tercih edilir bence

Arkası olmamış. Aslında egzos tarafı olmamış. Egzos çok aşağıdan geliyor ve motorun karnını şişik gösteriyor. İlk fotoğraf güzel, sağdan çekilenler tuhaf geldi gözüme. Fark, egzos.

Motosikleti
Ns200
django mu neydi bunların sukuteri. O bile pahalı. O sukuterle sorun üstüne sorun yaşayan (oyuncu) bir insan evladı var, ondan beri işkilliyim bu markanın motosikletine. Tasarımlar 10 numara. Fiyatlar çok makul olmadığı sürece ben riske girmem. Servisi bakımı parçası belli değil. Kronik sorun çıkar mı, çıkarsa çözerler mi vs vs.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar