peugeot 103 mopedle ankaradan anamura

maksimumhiz dostum anamura gitmesekte alanya felan gitsek olmasmı? ben sana neden anamur die bi soru sormuştum ama cevap yazmamışsın!!!

olur olmasına eyvallah da alanyadan mutlaka anamura geçerim çünkü ora benim memleketim, yukarıdaki cevap yeterli olur diye düşündüm, zaten çok mesafe yok ve her yer ormanlık anamur alanya arası yolda arabalar 2 saatte gidiyor çünkü çok virajlı ama kilometre az, mopedle de aşağı yukarı 2 saatte gidilir

Hım senin memleket'se ok Fark etmez. Aslına Bakarsan Benim Motoruma Çok Güvenim yok. Bu aralar SAnırım Karbüratöründe sorun çıkartcak. Bazen Gaz yememe felan Yapıyor. Tabi Bu Bujidende Olabilir. Yine Bakım Zamanı geldi sanırım :cat:

yapacagın yol kaç km bilmiyorum ama 103 le ben kütahya dan emete geliş gidiş 200 km yol yaptım 2 kişi motor hiç tık demedi

yapacağım yol 400-500 km civarlarında, cbr 125
Sıvı soğutmalı 4-zamanlı 2 sübaplı SOHC tek silindirli ama inan bana hava soğutmalı ondan daha iyi soğutuyodur yani
şaka bi yana hakkaten cıbırlar uzun yol çekecek bir motor diil, motor çeker çekmesine belki amao yol iki büklüm nasıl gidilir hiç kafam almıyo

gidersen hayırlı yolculuklar.yoldan fotoğraflar da bekliyoruz.
bende mopedimle konya istanbul yapmayı düşünüyorum bir senedir ama
parasızlık yüzünden gidemiyorum:pr:

bende mopedle bir günde 100 gidiş 100 dönüş toplam 200km yol gidip geldim.
gitmeden önce aldığım tavsiyelerde yağını bol koymam yol durumuna göre 45dk gibi sürelerde ara vermem oldu.

Sıvı soğutmalı 4-zamanlı 2 sübaplı SOHC tek silindirli ama inan bana hava soğutmalı ondan daha iyi soğutuyodur yani
şaka bi yana hakkaten cıbırlar uzun yol çekecek bir motor diil, motor çeker çekmesine belki amao yol iki büklüm nasıl gidilir hiç kafam almıyo

bak bu konularda çok doru sölüosun. +1 yani :cat:

daha iyi bir mevsim bulamadın mı? konya civarı bugün yağmurdan yıkıldı. arabada bile yolda kalmak zor oldu. yağmur birikintileri arabaları bile yoldan çıkardı. bence baharı bekle.

bu yolculuk da en önemli şey bence hava koşulları.

Benimde bir Yamaha marka mopedim vardı ,çalındı.Gezinti çok zevkli oluyor,diğer motorlara göre yavaş gitmenin de başka tadı var;rüzgarı daha iyi hisssediyorsun,mazaraları kaçırmıyorsun,daha kolay durabiliyorsun ve işini hemen yaparak yoluna devam edebiliyorsun.Ama uzun yolda yorucu ve bıktırıcı olabiliyo çünkü bütün yollar manzara dolu ve zevkli olmuyo ve arabalar seni takmıyo değil görmüyorlar resmen.Senin varlığını hissetmeyecek kadar yok sayıyorlar maalesef.Farın açık olsun.Bence daha iyi havada daha kısa mesafe ..

sanırım daha iyi havada gidicem bu gidişle, zaten takımı ayarlarsak zamanı konuşuruz

su soğutmalı

dostum şunu unutma su soğutmalı motor her zaman uzun yol için daha iyidir... :cat: :cat: :cat: aklının bir köşesinde kalsın...
not: bunu ben değil dünyanın en büyük motor üreticileri savunmaktadır... :cat: :cat: :cat:

dostum şunu unutma su soğutmalı motor her zaman uzun yol için daha iyidir... :cat: :cat: :cat: aklının bir köşesinde kalsın...
not: bunu ben değil dünyanın en büyük motor üreticileri savunmaktadır... :cat: :cat: :cat:

şaka olsun diye söylemiştim zaten, burda gülmen gerekiyodu :) :queen: :p
:cat: doğru söylüyosun ama yarış motoruyla gidene kadar belin çöker be kardeş

Farkı yok ki cıbırın mobiletten...
Gidilir gidilmesine yalnız tamirat işlerinden anlaman gerekir.Ve yanında sorun çıkarabilecek parçaların olması gerekir..

Puhahaha hiç güleceğim yoktu :queen: Mobilet "mo" derken Cbr varmış olur :mrgreen:

Bu arada yazın ben de Istanbul- Izmir turuna çıkmak istiyorum arkadaşlar şimdiden kulağınıza küpe olsun.

dostum hangi cbr su soğutmalı ? cbr 125 mi ? Sakın hava soğutmalı olmasın o ???

Hahaha bence git araştır öyle gel. Allah Allah tüh beee yanlış almışım bak , hep de su soğutmalı sanırdım bu motoru :mrgreen: Gidip satim bare

Soğutuyor"dur" dir li cümlerle tahmin yapacağına biraz araştır derim... Cbr kullananlar bilir uzun yol için ne kadar ideal ve sorunsuz olduğunu motorun. Ayrıcaa su soğutmalı sistem hava soğutmalı sistemden herzaman daha fazla gelişmiştir ve uzun yol için idealdir.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cbr125 yarış motoru olmadığıdan dolayı uzun yol giderken sekiz büklüm olmanıza gerek yok
tabiki su soğutmalı honda cbr 125 bir mopedden daha iyidir uzun yol bakımından.ayrıca çanakkale-van gezisi yapıldı bu sitede repsol 125 le

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar