petronas Malezya yapımı racingleri bilen var mı ?

çok ilginç ama evet buda Malezya yapımı racing motor bilmiyorum belki aranızda bilgisi olna vardır anladığım kadarı ile sadece 2model olarak üretiliyor bunlardan biri FP1 diğeri ise GP1 Ne diyim yazık yahu Malezya kadar bile olamıyoruz !!!
işte bir kaç resim;

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Yok Japon yok Avrupa, yok Çin derken üretim konusundaki açığımız çirkin bi şekilde gözler önüne serilmiş oluyor. Evet, üretim denilen meret yok memlekette. Biraz komiğinize gidebilir ama bence şeye benziyor bu durum.. Milli takımın gol yollarında zorlanma probleminin bi şekilde aşılması gibi bir hadise.. Bi şekilde üstesinden geliriz umarım ama ömrümüz yeter mi bilmem :)

kardes malezyayı ufak biseymi sandınız.dunyanın en hızlı ilerleyen yerlerinden biri orası.teknolojileride oldukca saglam.keske biraz mal gonderselerde alsak.

Petronas Malezyanın ulusal petrol şirketidir.bu motorlarda aynı F1 deki gibi Moto GP takımlarının motorudur sponsoru petronastır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İHTİYAR' Alıntı:
Petronas Malezyanın ulusal petrol şirketidir.bu motorlarda aynı F1 deki gibi Moto GP takımlarının motorudur sponsoru petronastır.

Malezya'daki ikiz kuleler Petronas kuleleri olarak geçer. Bazı koreli ve taiwan'lı motosiklet şirketleriyle ortaklığı olduğunu söyleniyor.
Ayrıca bulunduğu bölgede çok güçlü ve gelişmiş bir ülkedir. Proton marka otomobiller malezya malıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar