Petrol Ofisi, Kabataş istasyonu

Kabataş'taki Petrol Ofisi'nde hacetini giderebilen oldumu hiç?
Bana bir türlü kısmet olmadı. Hep wc kapısında arızalı, kapalı yazısına yakalandım.
Bende bugün "müşteri memnuniyeti" hattını arayarak memnuniyetsizliğimi anlatmak istedim.

Verilen cevabı anlayamadığım için anlatmam mümkün değil. Çevreye çok duyarlı bir işletme ve tuvaleti kapalı tutmak için özel izinli tek istasyon falan gibi saçma sapan şeyler anlattılar.

Nasıl yani?

"Beni sadece milletin cebindeki para ilgilendirir birde pisliğiyle uğraşamam"
şeklinde bir zihniyet yoktur umarım.

Kabataş'taki Petrol Ofisi'nde hacetini giderebilen oldumu hiç?
Bana bir türlü kısmet olmadı. Hep wc kapısında arızalı, kapalı yazısına yakalandım.
Bende bugün "müşteri memnuniyeti" hattını arayarak memnuniyetsizliğimi anlatmak istedim.

Verilen cevabı anlayamadığım için anlatmam mümkün değil. Çevreye çok duyarlı bir işletme ve tuvaleti kapalı tutmak için özel izinli tek istasyon falan gibi saçma sapan şeyler anlattılar.
Nasıl yani?

"Beni sadece milletin cebindeki para ilgilendirir birde pisliğiyle uğraşamam"
şeklinde bir zihniyet yoktur umarım.
kesinlikle öyle bir zihniyet yoktur :) çok geçerli bir nedenleri varmış şimdi biz insanlar ve hayvanlar doğaya katı atık bırakıyoruz ya o atık çevreyi kirletiyor abiler o atıkları ne yapıyorlar ya denize ya göle bırakıyorlar maşallah kazurat gibi bırakıyoruz o bıraktıklarımızı balıklar dişi balık erkek balık zannedip çiftleşmeye çalışıyorlar :) ( iğrençleşmeye başladım galiba ama durmuycam ) sonra o balıklar hep kazurata bulaşıyor çevre şeysi şey oluyor... adamlarda çözümü tuvaleti kapatmakta bulmuşlar çaresi içe doğru s.çmak herhalde :)

Ben 2002 yılında bir kez deneme fırsatı bulmuştum :cherry::mrgreen: Çıkışta 1 Türk Lirası isteyen istasyon üniformalı bi dayı vardı, 2002 de 1 lira ney lan ::huuuh:: (çok çok acil işim olmasa uzuuun uzun tartışırdım :pr:)

Hayatımda ilk kez bi istasyon WC sine para verdim ve aklıma WC siz tek istasyon olarak kazıdım :mrgreen: Malesef ki akaryakıtından da çok memnunum :/

Hep öyle olur zaten, birinin içine edersin gidip 100mt ilerden akaryakıt alırsın vicdan allak bullak olur :sunny::santa:

Bu konuda "Nereye sçıcaz" videosu paylaşacak ilk kişinin forumdan ilelebet banlanmasını talep ediyorum ::ban::

Konum olarak sakat yerde maalesef.Tamda Karşıdan gelen vapurların motorların durağı,yanında da otobüs ve tramvay durağı var.E benzin satışından çok tuvalet hizmeti vermesi daha olası.Hele ki maç zamanlarını hiç düşünemiyorum.Adamlarda çözümü tuvaleti iptal etmekte bulmuşlar.Tabi bu etik değil ,benzin alanların işini görememesi durumu oluşuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar