Çoook fena fotoğraflar var. Paylaşım için teşekkürler. Ağzım açık izledim :queen:
demekki race ye binilmez ben bunu anladım bir kez dahaale:
Turbo takılmış drag için hazırlanan motorun resmini bile pert diye koymuşsun, madem resim bulamıyosun benden yardım istesene arkadaşım.
Nadide pertlerimden biri;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Honda'nın en kıymetli müşterisi sensın sanırım aya helal olsun bravo hayatta kalman mucizemi yoksa :queen: yada ecel gelmeden bu can cıkmıyor...1000rr alıp pert edesim geldi:mrgreen:
Mantıklı.
Bu veya öbür hafta sonu ankaraya geliyoruz, yeni motor aldık rodaj yapıcaz, çok gülmüşsün cezalısın çay ısmarlıycan.![]()
tahmın edım 1000rr almıssındır gene :cherry: ısmarlarız tabı ne demek sen gel benım motoru arkasına baglarız :queen: bu hafta sonu neysede sonrakı hafta sonu arife bayram oluyor
Yok bana değil hanıma zx6r aldık, hem bayram olsun bayram da çay ısmarlayamıyo musun.
Mesela Coq ducati almış, gelsin ben ona çay ısmarlarım.:queen:
topiki amacından saptırıyoz :queen: bayramda burda olmam sanırım ondan dedim yoksa yemek bile ısmarlarım :cherry: deli dolu yasıyosunuz demek hanımla süper :cherry:
Taam taam gelmiyoruz, ne kadar cimriymişsin yaa ben geliyorum diye şehri terkediyosun.
Bu topikin ne amacı olabilir ki![]()