Pert Kervanına Bizde Katıldık // CY@ Z800

Arkadaşlar bu hafta yaptığım bi kaza sonucu motorumu pert ettim. İnsan salaklığına doymasın , Eyüpte yol ayrımını kaçırdığım için ters yönden geri gelirken yola yandan bağlantı varmış bende orayı dikkatsizlikten goremediğim için 80 ile giderken 3 5 metre mesafe önüme çıkan s.u.v bi araca kapısından vurup ustunden takla atarak ucuz atlattım.Hayatımda ilk defa ters yönden gittim ve olanlar buydu hiçbir zaman amaan bişi olmaz demeyin ufak hatalar büyük sonuçlar doğurabilir.Hasarı 25bin lira civarı diye tahmin ediyoruz.:salut:

Servise Bırakırken ufak bir hatıra fotoğrafı çekelim dedik :D

Dikkatli sür uzun yaşa :thumleft:

Ters yolda 80 ile gitmek kötü olmuş.. Ters yolda oldugunuz içinde tüm hata size kesilmiştir.

Resimden ne kadar anlaşılır bilinmez ama motor pert değil bence toplanabilir biraz maliyetli olacağı kesin sen şimdiden yurt dışından parça getirtmeye başla geçmiş olsun

Büyük geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. 25bin tl ne hasarı var onda öyle ? bi far kırılmış :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kabahat, sana bu yaşta bu tecrubesizlikle o motoru alanda. Anandan babandan hesap sorulmasi lazim. Allah korumuş yinede.

Kabahat, sana bu yaşta bu tecrubesizlikle o motoru alanda. Anandan babandan hesap sorulmasi lazim. Allah korumuş yinede.

11 Yıldır motor sürdüğümü varsayarsak tecrübesiz kelimesi biraz saçma olmuş sanki :) , Allah sana ve cocuguna daha iyilerini nasip eder inşallah :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------

Resimden ne kadar anlaşılır bilinmez ama motor pert değil bence toplanabilir biraz maliyetli olacağı kesin sen şimdiden yurt dışından parça getirtmeye başla geçmiş olsun

On takım komple degismesi 2 amortisor yamuk , kovanlar patlak , jant kırık , diskler yamuk fardır grenajdır onlardan bahsetmıyorum bile 2 amortisor 1 jant bayi fiyatı 20,000 lira :) kasko vardı şükür pertten para beklıyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar