Perpa da Motoru Kaybettim 1 Saat Aradım

.

Evet yeni bir ekşınla karşı karşıya kaldım...1 günlüğüne Perpadaki bir bankanın nöbetini tuttum...sabah o kadar stresle işe yetiştim ki ilk defa gittiğim bir şubeydi...motoru bir yere koydum ama yanlış bloktaymış biraz koşturmak zorunda kaldım yaya olarak ...şube açıldığı an itibariyle 9 da bankaya adım attım kaosa bir kala...gün bitti bu sefer motoru nereye koydum hangi katta acaba diye bir yusuflamada içten içe beni kapladı...

Perpa Ticaret Merkezini bilen bilir ..İstanbulun en büyük iş merkezi..otopark katlar merdivenler asansör birbirinin aynısı...Perpa Ticaret Merkezi bildiğiniz kuyu gibi 2 blok 13 er katlı devasa bir yer ...

akşam 18 de mesai bitti başladım motoru aramaya...19 a kadar 1 saat aradım en son matör karşıma çıktı...bir an çalındı diye stres yaptım..Allahım dedim tek dikili ağacım gitti yalan oldu :p arayışın son dakikaları stres içinde geçti...

Ama eşşeği sonunda buldum...yani bu çalıntı haberlerini okuyup geçeriz ya...aslında ateş düştüğü yeri yakarmış bunu anladım...dünya malı ama kıymetli işte beyler..Allaha emanet olun...kazasız belasız sürüşler...

:queen: bizim maltorozzo burdaymış...:p

Hayvan Herif motoru ön kapıya koydun işini hallettin geri geldin birde ayak yapıyon girdim diye...nc aldın tabi konuşursun atarlı genç :queen:

NeCen var diye susuyorum ...:p

Allah belanı versin FÇ...:p NeCe sahibi pis bekci...fuarda egsozuna bez sokmazsam laleyim...

gardaş bu odun herif için moderatörü yorma :p

Son düzenleme:
Geçmiş olsun kötü bir durum :) Ben havaalanına yada bilmediğim bir alışveriş merkezine gidersem bulunduğum katın ve numaranın fotoğrafını çekerim :)

ders oldu haci :) uyanığım diye geçinirim ama patladık valla :)

F54

Hayvan Herif motoru ön kapıya koydun işini hallettin geri geldin birde ayak yapıyon girdim diye...nc aldın tabi konuşursun atarlı genç :queen:

NeCen var diye susuyorum ...:p

Allah belanı versin FÇ...:p NeCe sahibi pis bekci...fuarda egsozuna bez sokmazsam laleyim...

gardaş bu odun herif için moderatörü yorma :p

yok ganga harbiden öyle değil hatta vakıfbank tan para bile çektik bi arkadaş memoreil de estetik ameliyetı oldu onunla geldim bir gece kaldım
+ 2 defa da gittim geldim
bizim eski şirkette ordaydı oraya da uğradım
perpa güvenlikt çalışıyordum o zamanlar 2010 da

yok ganga harbiden öyle değil hatta vakıfbank tan para bile çektik bi arkadaş memoreil de estetik ameliyetı oldu onunla geldim bir gece kaldım
+ 2 defa da gittim geldim
bizim eski şirkette ordaydı oraya da uğradım
perpa güvenlikt çalışıyordum o zamanlar 2010 da

https://eksisozluk.com/durmadan-laf-sokmaya-calisan-arkadas--2933515 tavsiye edilir.

evet arkadaşlar bu F54 beni çok rahatsız ediyor..lütfen gereğini yapın saldırın...:queen:

Şerefsiz F54 :king:

Memlekete bak hele. Bi motora sahip olamayan adama koca bankayı emanet ediyorlar. Klasik ampül kadrosu işde :queen::p

Geçmiş olsun pandam. En çok da ararken kaybettiğin kalorilerine üzüldüm.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
abi bidahakine motoru parkettikten sonra videoya kaydederek iş yerine gidersin dönüşte izlersin bulursun :)

F54

abi bidahakine motoru parkettikten sonra videoya kaydederek iş yerine gidersin dönüşte izlersin bulursun :)

bak bu güzelmiş..
ama şöyle yapsa daha iyi olmaz mı kendine bi navigasyon alsa hem bazen eve giderken de kayboluyor dana o zaman da kullanır :D

Metehan abi ben Perpa'da çalışıyorum heralde 6 ay falan oldu hala kayboluyorum biryere giderken hele benim kat değilse tam cümbüş oluyor aradığım yer :D.Bina ayrı labirent otoparklar ise bambaşka bir olay.Büyük geçmiş olsun valla kazasız belasız atlatmışsın.

Memlekete bak hele. Bi motora sahip olamayan adama koca bankayı emanet ediyorlar. Klasik ampül kadrosu işde :queen::p

Geçmiş olsun pandam. En çok da ararken kaybettiğin kalorilerine üzüldüm.

bu bombaydı valla :)

orada bir tükkanın adını kafaya yazsan aslında bulunurdu ama sabah stresle anca yetiştim elimde diz örtüsü ve kask...

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:41 ----------

Metehan abi ben Perpa'da çalışıyorum heralde 6 ay falan oldu hala kayboluyorum biryere giderken hele benim kat değilse tam cümbüş oluyor aradığım yer :D.Bina ayrı labirent otoparklar ise bambaşka bir olay.Büyük geçmiş olsun valla kazasız belasız atlatmışsın.

hacı valla bilseydim davet ederdim..nasip diyelim...ama Perpadan bişey lazım olursa artık sendeyiz başını ağrıtırız :)

vidyoyu tersten izlemesi lazım ahahahaha :queen:

:p

Gerçekten perpanın otopark olayı çok karışık. Müteahhiti kesin rizeli bence yoksa bu kadar büyük bir yapı bu kadar karmaşık hale getirilemez. :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu bi işaret abi. Sat artık şu motoru. Sende,o da rahatlasın :p

Abi sana guzel bi z250 yapalim 1 km oteden gorur bulursun. bu yuzden calinirsa da dersin ki kardes kawa z250im calindi şşşş

Gerçekten perpanın otopark olayı çok karışık. Müteahhiti kesin rizeli bence yoksa bu kadar büyük bir yapı bu kadar karmaşık hale getirilemez. :mrgreen:

2009 da Perpaya güvenlik olarak başvurmuştum almadılar yaş nedeniyle...kader bizi yine Perpaya getirdi...:p laz yapmışsa sorgulamam hayatı...:p

Bu bi işaret abi. Sat artık şu motoru. Sende,o da rahatlasın :p

ganga öyle diyonda satıp ne alayım...fuarda bakıcaz artık...

Abi sana guzel bi z250 yapalim 1 km oteden gorur bulursun. bu yuzden calinirsa da dersin ki kardes kawa z250im calindi şşşş

yok haci valla z250 yi diz örtüsüyle kullanamam ya da depo kılıfı takamam..kafa 1500...sanki bana göre değil gibi kış gelince motoruma daha bir aşkla bağlanıyom...yaz gelsinde tekrar soğuyam...:p adamlar 600 rrlar ninjalar çaldırıyo aga z250 yere devirsem 1 hafta uyuyamam kendime gelemem...:queen: cbfci adamın neyine kawa...:p bazende böyle bi ezikliğe kapılıyom agi..:cherry:

yok haci valla z250 yi diz örtüsüyle kullanamam ya da depo kılıfı takamam..kafa 1500...sanki bana göre değil gibi kış gelince motoruma daha bir aşkla bağlanıyom...yaz gelsinde tekrar soğuyam...:p adamlar 600 rrlar ninjalar çaldırıyo aga z250 yere devirsem 1 hafta uyuyamam kendime gelemem...:queen:

O zaman inazumaaaaaaa. Boyle bi goygoyla haykirdigima bakma MT-07ye biniyorum ama arkadasin inazumaya bindim otobus gibi masallah ben onla urfaya giderim istanbuldan, benim motorla 200 km araliksiz gidemiyorum. Oyle konforlu bisey. Abicim bi bak. Dusunur muyuz? Dit, dit?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar