Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!
Konu dışı mesajlar silinmiştir..!!
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Eski model olsun da R-1 olsun, efsane makine. Yeni R-6'nın eksozunu beğenmedim. Bir de o alet bende olsa, plakalığı direk söküp plakayı iç tarafa monte ederim. Eksoz ve plakalık dışında kusursuz bir motosiklet :cat:
arkadaşlar konuyu hortlatım ama r 6 ile alakalı bu konuyu buldum, ikinci verilen resimlerdeki motor değil benim bahsettim r6 s küçük yuvarlak farları olan motor
bu motor hakkında kullanan kullanmış olan arkadaşlar nasıl bir makina açıklarsa sevinirim