Performans egzozlu mondial

Eyvallah Aliciğim..:rendeer:

Konu ne kadar Motosiklet Fotoları olsa da içeriğinde Teknik Bilgi verilmesi gereken bir konuymuş..Bu sebepten dolayı konuya bir açıklama yapma
zorunluluğu hissettim..
Yardımcı olabilmişsemne mutlu bana...:)
Kolay gelsin..:cat:

Ne demek DİGİ'm Sinanım..:rendeer:
Sevinirim tabi ki..:) :cherry:

tamam abi çok teşekkür ederim :) artık gelecek nesillere örnek olmaya devam edebilirsin abicim :mrgreen:

http://www.motosiklet.net/forum/1329830-post14.html

mtrun uzerınde cok kotu duruo o eksoz daha iiiyisi olabılırdı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynalar - cix nasıl bi bağlantı yaa şimdi 600RR aynalı olunca kötü aynasız oluncamı cix :mrgreen::mrgreen: alem adamsın vesselam arkandan darbe alma ii kollaa . . .

%100 sanayi yapımı.Sanayi yapımı egzostan performans pek alınmaz.

öyle diyorsun ama bak burada istanbulda özel yapım egsoz yapan biri var sanırım göztepe sanyindeydi adamın adınıda unuttum dükkanın adıda kendi adını taşıyor
ve sadece 2 motoru yan yana koyduk baz alıp farkıda gördük
2 hayabusa birinde two brothers diğerinde abimizin yaptığı yeni geliştirmekte bulunduğu bir egsoz

artı yönlerini şöyle soliyim
ses daha tok ve daha güzel çıkıyor
yolda motor daha rahat gidiyor hem daha hafif hemde performans artısı var
üstüne denemelik çekiçle vurduk eğilip yamulmadı bile (bu uraştığı projedeki egsozuydu patent için çalışıyor)

tabi bu son uraştığı dışındakilerde daha iyi yine:cat:

ve tasarım olarakta diğer özel yapımlardan daha iyi durumda çoğu insan kendisi yaptıktan sonra görüp onunkilere benzlerlerini yapıyor...

ama şuda var o motorun üzerinede o egsoz tabikide gitmemiş her ne kadar performans katsada zaten motorun ciğeri neki o kadar yüksek devirde motorun ömrü çok gitmez ben sana solim...

Son düzenleme:
motor cok güzel olmuş, egzozdan da çok hoş ses çıkıyor.Çarşıda gordum o motoru zaten.

Sağol kuzen...

Ya motoru her zaman orjinaline sadık kalınarak modifiye edilmesi taraftarıyım.. bu biraz Türk usulu olmuş..pek de bişiye benzemiyo ...

performanstan dolayı kanlatlanıcaksınız siz ya.
ne gerek var bu tür işlere
anlamıyorum
neyse hayırlı olsun.onuçta bi ugraş var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar