performans egzoz

arkadaşlar 2012 cbr 250r motorum var ve sesi akvaryummotoru gibi biraz yükseltmek istiyorum ama motora zarar verir diye korkuyorum bu konuda yardımı dokunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim ve akropovic egzozu tavsiye eden yada başka marka önerilerini bekliyorum...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------

heyyy arkadaşlar yardım bekliyorum e hadi :)

bende aynı sıkıntı var akrep baya pahalı
tigerler işini görür
ama akrapoviçte çok iyi
demek istediğim 9-10.000 motora 1.500 tl egzoz cok
bu 750-800 arası satana göre değişir
1345646485.jpg

...

buda 450-500 arasi
1346058739.jpg

daha ucuz modeller var ama çirkin

Bence direk hondaya iletin bu problemi.Bu motorun sesi nedir yahu diye...Racing görünümlere o ses gerçektende gitmiyor.Mondialden biraz ders alsınlar.Adamların yaptığı 100 lük cup larda bile mükemmel bi tok ses var.

Bence direk hondaya iletin bu problemi.Bu motorun sesi nedir yahu diye...Racing görünümlere o ses gerçektende gitmiyor.Mondialden biraz ders alsınlar.Adamların yaptığı 100 lük cup larda bile mükemmel bi tok ses var.
aynen kardeş ya goruntuye gore ses rezalet

Motora zararı varmıdır bilmem ama biraz fazla yakarbilir ayrıca eğer açık egzoz takıcaksan ona göre enjeksiyon ayarı yapılmadı diye bişey durdum bilmem doğru mu

kadir senin motorda varmı tiger varsa sıkıntı çıktımı hiç çekişinde falan

kadir senin motorda varmı tiger varsa sıkıntı çıktımı hiç çekişinde falan
tama alacakken kolum kırıldı sol kol,şuan kara kız dinleniyor :)
almadan önce araştırmıştım aktarmak istedim.
eğer para sıkıntın yoksa akrapovic gibi üst sınıf al tabiki
ben kolum düzelince kararım değişmesse eğer tiger alcam.bana baya dokunur 1500 tl egzoz için
daha yapacaklarımda var
jantı siyaha boyatıp
ön camı değiştirmek

Akropovic egzoz nekadardır arkdaşlar ya ? bendede calibre 250 cc var sesi tatmın etmiyor :) ankarada acaba kullanan varsa tiger ve agropovic görüşme şansım olurmuki? :)

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-akropovic-ekzoz125-250,500,600,750,1000-icinbulunmaktadir-120844525/detay/

nası çamka bi arkadaşım cbr125r a taktırdı millet benimkine bakmıyo ona bakıyo :)

arkadaşlar motor sizin zevk sizin ancak istediğiniz egzozu da taksanız tek silindirli bir motorun sesi iğrençtir.bunu daha iğrenç hale getirende siz olcaksınız

teşşekkürler erdem_cengiz birazdan marmarise gidicem:)
zevk meselesi tabide mesela kawasaki 250 nin sesini biliyorum onunki çift silindir olduğu için daha başka çıkıyor.performans egzozuda taktıklarında eski er 5 sesi çıkıyor ama tek silindirlilerde böyle bişi göremedim.

sesi boşver bence cbr250 çok yakışıklı bir motor pata pata pata diye caddelerde gezmektense tarz olarak geçmek çok daha başka olur

tabi benim fikrim bu tekeriniz düz bassın keyifli sürüşler dilerim:king:

arkadaşlar motor sizin zevk sizin ancak istediğiniz egzozu da taksanız tek silindirli bir motorun sesi iğrençtir.bunu daha iğrenç hale getirende siz olcaksınız

Aslında tek silindir motorların sesi gayet güzeldir pat pat ama cbr a gitmiyor ne zaman duysam aha sağlam 1 enduro geliyor diyorum bi bakıyorum cbr :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar