Yok dostum hemen parlama. Elbette sorgulayacaksın elbette sorgulayacağız. Ama bilinen şeylerle ilerlemek lazım değil mi?
Ailesi çırpınıyor doğrular ortaya çıksın diye. sence cidden kim haklıdır. Bu soruyu kendine sor.
Neyse artık sonucu bekleyeceğiz artık dava ne kadar sürerse.
O an orada olmayan insanlar çırpınanlar. Arkadaşları ya da kuzenleri idi sanırım onların televizyonlara konuşmalarından ben çok tatmin olamadım. İnşallah mobese görüntüleri ortaya çıkar gerçekler öğrenilir.
Bilgi sahibi olmadan fikir üretmemek gerek. Yoksa linç en kolay şey.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:38 ----------
Yok dostum hemen parlama. Elbette sorgulayacaksın elbette sorgulayacağız. Ama bilinen şeylerle ilerlemek lazım değil mi?
Ailesi çırpınıyor doğrular ortaya çıksın diye. sence cidden kim haklıdır. Bu soruyu kendine sor.
Neyse artık sonucu bekleyeceğiz artık dava ne kadar sürerse.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------
Dotum
olayı farklı yönde yorumlama. eldekilere bak. bak görgü tanıkları ne demiş. senaryolara girersek olay karışır. senin dediğin gibi bir durum var mı yok.
Çarpmış hatta kaçmaya çalışmış kadın izin vermemiş çevredekiler. başka kaynaklarda da yazıyor.
Şimdi bu 2 yazdığınız birbirini tuttu mu? Hani sorgulayabiliyorduk?
Kaldı ki martı ile yaya geçidinden geçmek yasak. Yukarıdaki kuralları ben uydurmadım. Martı denen şeyin tanımlamasını net olarak içeriyor sanırım. Yani çarpan şahıs kırmızıda da geçse %100 kusurludur denilemez.
Not: Yazayım bari çarpanı falan tanımıyorum.