pendik ve civarı yokmu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar o zaman bu topiği değiştiriyorum şimdi buluşma noktamız maltepe migrosun önü olsun hafta sonları vede hafta içi akşamları takılabileceğimiz bir yerler olsun mesela bu hafta sonu ögleden sonra uygun olanlar var ise bu topicten yazışalım ben listeyi güncelliyim ve hafta sonu bakalım kaç kişi olacagız.
heralde maltepe migrosun orasını bilmiyen yoktur havuz var girişinde orada tanışır eğleniriz katılmak isteyenler mesajlarınızı bekliyorum.Liste oluşturacagım

bende geziyorum boyna ama bostancı ve cadde taraflarında..yok bizim o taraflarda fazla yok biliyosun..
ama pendikte oturuyorum..bir grup oluşturma olursa bana uyar yani..

valla başlıgı görünce münibüs sandım :) pendikte incek varmı :)
var olmazmı hemde sitemizin en tehlikelileri var :) ama onlar devamlı dolaşıyorlar yani buluşmalara :) sapancaya gel orda pendiklileri bulursun :)

ya sapancaya gelecektim ama o gün başka planlarım çıktı peril sen pendiğin neresindendin yaw ben o kadar çok kişiyle konuşuyorumki unutuyorum kusura bakma
eee pendikli okadar fazlaysa hafta sonları en azından bir yer belirliyelim orada takılalım beyaw

özel soruları özel mesajdan da sorabilirsin..pendikliler bu formdaolsun sıkmayalım..
illagörürüz birbirimizi zaten..sahile yakınım..

Peril' Alıntı:
özel soruları özel mesajdan da sorabilirsin..pendikliler bu formdaolsun sıkmayalım..
illagörürüz birbirimizi zaten..sahile yakınım..
doğru diyorsun öteki arkadaşları sıkmayalım.Zaten pendikte ortalığı yırta yırta giden bir eksoz sesi duyarsan bilki o benimdir.Mutlaka durdur ve sor ok bu herkez için geçerli eksoz manyan ötüyor benimkinin

selam ben varım biara goruselim ozelden telini ver gezeriz bende genelde pendikte oluyorum hafta sonları

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Pendik-caddebostan Arasi Motorcular Topluluğu Procesi

PENDIK-CADDEBOSTAN ARASI MOTORCULAR TOPLULUĞU kuralım yaz akşamları karşıya da geçmek dahil olmaz üzere buluşup gezelim derim ben arkadaşlar :)

Buluşma yeri Cevizli sahilde Maltepe üniversitesinin önü ya da Maltepede, yayla sanat merkezinin otoparkı olabilir?
Ne dersiniz?

Katılmak isteyen arkadaşlar bana site üzerinden özel mesaj atsın bi zahmet bi liste çıkartalım ortaya. Oluşacak Listeyi buraya yazıcam

haydi bide yakışıklı isim bulalım grubumuza :bounce:

gazlabeni' Alıntı:
PENDIK-CADDEBOSTAN ARASI MOTORCULAR TOPLULUĞU kuralım yaz akşamları karşıya da geçmek dahil olmaz üzere buluşup gezelim derim ben arkadaşlar :)

Buluşma yeri Cevizli sahilde Maltepe üniversitesinin önü ya da Maltepede, yayla sanat merkezinin otoparkı olabilir?
Ne dersiniz?

Katılmak isteyen arkadaşlar bana site üzerinden özel mesaj atsın bi zahmet bi liste çıkartalım ortaya. Oluşacak Listeyi buraya yazıcam

haydi bide yakışıklı isim bulalım grubumuza :bounce:
evt evt :queen: :queen: cevizli yayla sanat merkezi herkez için uygun olur hatta yeni bir topic açalım istanbul anadolu mt diye herkezi bir yerde toplayalım hafta sonları hafta içi akşamları falan haydi arkadaşlar guruplaşalım :queen: :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaş bende kartaldayım hafta sonları zorda akşamları kararlaştırırsanız ben varım Bu Maltepe migros derken sahildekini kasdediyorsundimi

sahinhakan04' Alıntı:
Arkadaş bende kartaldayım hafta sonları zorda akşamları kararlaştırırsanız ben varım Bu Maltepe migros derken sahildekini kasdediyorsundimi
hoş geldin
evt sahildeki girişinde havuz olan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaş kararlaştırın ne zaman saat kaçta olduğunu bu tanışma merasimi yapalım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar