Pekin den merhaba

Merhaba arkadaslar, Pekin de bir motosiklet yedek parca firmasinda calisiyorum. Bilgi ve goruslerimizi bol bol paylasmak umidiyle..

Pekin mi :silent: Neden ordasın? Birde oralardan Resim isteriz :mrgreen: Aramıza hoş geldin.

çin malları şöyle böyle derken biraz daha dikkat edin bak işin göbeğinden bir arkadaş aramıza katıldı :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin aramıza çinli:mrgreen:

arkadaslar motosikletler hakkında bilgim cok az, o yuzden şu marka ya da bu marka diye belirtemiyorum.. tabi ticaret yapacak kadar bilgi alırsam motosiklet
almayıp sermayeyi parça ticaretine de harcayabilirim :)

neyse konuya dönecek olursak, ben şunu çıkardım şu ana kadar yapılan birkaç yorumdan:

mondial alırsam sık sık arıza yapabilir ama heryerde parçasını rahatlıkla bulurum

yamaha gibi biraz daha tuzlu bi motosiklet aldığımda arıza yasandığı takdirde ve serviste gerekli parça olmazsa en az 1.5 ay beklemek durumundayım

en uygunu honda gözüküyor, o da fiyat olarak en pahalısı sanırım..

diğer markalardan tavsiye edebilecek olan var mı? ya da aman buna bulaşma sıkıntı yasadığın an elinde kalır motosiklet diyen?

saygılar..
bir önceki mesajınızda böyle yazmışsınız
şu olaya açıklık getirirseniz iyi olur
ithalatçımısınız
işçimisiniz
yoksa sadece milleti oynatmak adına dalga mı geçiyorsunuz

lütfen milletin vaktini çalmayalım
ispatla arkadaşım ne olup olmadığını

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İspatlamışsın işte Adanalı , tarih önemli değil, mal meydanda:cat:

peki, biraz düşünelim, eğer böyle bir şey gerçekse neden arkadaş kalkıp ben pekinden yazıyorum , bilgi ve görüş paylaşalım desin ki, bunun ne amacı kendisine ne yararı olur ki, eğer eğlenmek dalga geçmek istiyorsa bir sürü başka site var, ben pek anlayamadım, belki iki nick tesadüfen aynıdır, arkadaş açıklık getirmeden durumu anlatmadan erken karar vermeyelim, vampiretin cevabını bekleyelim, bakalım kendi ne diyecek...

ben genede bi hosgeldiniz diyeyimde gerisine karismam
wayy be adamlar komser colombo gibiler hemen buldular:D:Dhelall

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar