- Konu Yazar
Daha önce bi konum daha vardı ama firma adı vermemiştim sorun çözülür diye ama çözülmedi. Bir taksi ile trafik kazası yaşadım ve karşı taraf %100 suçlu olduğu için onun sigortasından motorum yapılacaktı. Peker motora bıraktım motorumu, bu arada bajajın yetkili servislerinden biridir. Her neyse motoru teslim almaya gittiğimde, ilk kaza yaptığım anki boyalar izler vs herşey aynı duruyordu sağ grenaj sapsarıydı, o gün motoru alıp hemen dönmem gerekiyordu dedem hastanede yoğun bakımda yattığı için, teslim alırken herhangi bi çatlak kırık vs yok mu dedim motorda çünkü o kısımlarda değişen bişey yoktu, motoru aldım ve geldim fakat gelirken sürekli takılma yapıyordu arka fren için takılan parça yanlış olduğu için sürekli kitliyormuş bir kaç gün sonra tekrar gidim onu yaptırdım fakat ondan, önce manetlerde vs tamamen soyuklar duruyordu onları söyledim ama sonradan neyse önemli değil dedim ve motoru yıkatmaya götürdüğümde sağ grenajda fotoğrafta gördüğünüz çatlağın olduğunu farkettim. Hemen fotosunu çekip servise attım ve bi gelin bakalım dediler götürdüğümde baktıklarında, biz bunu sipariş etmedik mi değişmedi mi ki diyerek baktılar ve farketmediklerini anladılar sonra fotolarını çekip sigortaya soracaklarını söylediler, tabi dosya kapandığı için sigortada karşılamadı sonuç olarak, bana yok sigorta zaten %100 karşılamıyor, siz bakıma geldiğinizde içerden bi ayar çekeriz vs dediler bende gerçekten artık tartışacak halim olmadığı için çıktım geldim. Bu saatten sonra o servise uğramam bile ve kuralkanada bu durumu ileteceğim sizde servis seçerken buna dikkat edersiniz.