Pejo 103 ..

abisi bak ben sana senin yaşına uyacak motor gösterdim ben motora binmeye başladığımda ne tvs vardı ne ybr sadece honda titan vardı ama biz onları 50cc moped le tokatlıyorduk
Aboooovvvv :cyclopsan kavgada bile söylencek laf değil Adem duymasın :mrgreen::queen::cherry::):p

F54

Aboooovvvv :cyclopsan kavgada bile söylencek laf değil Adem duymasın :mrgreen::queen::cherry::):p
aga o zaman adem sakarya da olsa onuda tokatlardım merak etme full modifişın mopedler aklın durur hele o 2 zaman lı sesi yokmu dünyada o ses kadar sevdiğim başka ses yoktur gazı çektin mi inletir ortalığı bıraktığın zaman da bisikletten az ses çıkartırdı ahh o günler çok özlüyorum çok:pl:

izzet abisi ucuz mallar la uğraşma benden sana bi tavsiye olmadık arızalar açar başına motordan soğursun :farao:

aga o zaman adem sakarya da olsa onuda tokatlardım merak etme full modifişın mopedler aklın durur hele o 2 zaman lı sesi yokmu dünyada o ses kadar sevdiğim başka ses yoktur gazı çektin mi inletir ortalığı bıraktığın zaman da bisikletten az ses çıkartırdı ahh o günler çok özlüyorum çok:pl:

izzet abisi ucuz mallar la uğraşma benden sana bi tavsiye olmadık arızalar açar başına motordan soğursun :farao:
Sende bi alemsin hem diyosun 2 zamanlı sesi vesaire hemde diosun uğraşma :cherry: sen soğudunmu motordan 2 zamanlı zamanında :silent: ben şahsen dahada ısındım :cat:

bir zamanlar kelon vardı. 16 yaşındaydı. kaç motor değiştirdi bilmiyorum. şimdiki motoru ne onuda bilmiyorum da nasıl yapıyorsa sorunlu bir makina bulmakta üzerine yoktu. lakin adam her makinasına 1000 lik cbr muamelesi yapıyordu. tatlıhız ı okuyunca ben de öyle düşündüm biran.

F54

Sende bi alemsin hem diyosun 2 zamanlı sesi vesaire hemde diosun uğraşma :cherry: sen soğudunmu motordan 2 zamanlı zamanında :silent: ben şahsen dahada ısındım :cat:
Aga benim bindiğim moped ler samanlıkta yatmış motor degildiler o yüzden bindim şimdi olsa Apache varken başka motora binmem yasım 18 olsa

çalışır durumda herhangi bir sorunu olmayan kırmızı renkli olan peugeot 103'ümü 300 TL'ye satabilirim :)

ahanda 3 dost bi araya gelmişler,dedikodumu yapıyolar ::winkwink okumayacağımı zandettiniz deemii :pl: şimdi fatihe soralım bakalım. O titan sollayan mobiletler haftada birkere yarışa çıkar, ondan sonra bi hafta komple bakım. Ama titana herdaim binilir. Mobilet anlıktır,titan ömürlüktür doğrumu?

F54

Adem biz o video da gördüğün gibi motorları kamyonlar la götürmüyoruz biniyoruz gidiyoruz gelirken de aynı biniyoruz yani senin sandığın gibi değil yani her daim biniyorduk moped lere sizin oradaki gibi dandik
Değil ustalar da güzel sizin ustalar ise yaramaz bence

Kocaeli İl Temsilcisi
ahanda 3 dost bi araya gelmişler,dedikodumu yapıyolar ::winkwink okumayacağımı zandettiniz deemii :pl: şimdi fatihe soralım bakalım. O titan sollayan mobiletler haftada birkere yarışa çıkar, ondan sonra bi hafta komple bakım. Ama titana herdaim binilir. Mobilet anlıktır,titan ömürlüktür doğrumu?

adem şu fatih adamına olm bak git desene , :cherry: :queen:

tamam abi hemen
fatiihh, oğlum bak giiittt.. :queen:
şimdi ben bu gazla şimdi çıkıyom yola,bikaç pejo,mobilet tokatlamadan gelmicem :pl:

F54

beyler olmuyor ama böyle yarış tokatlamak falan yaşınızdan başınızdan utanın koca adamlar küçük veletler le yarışıyor diyecek elalem:queen:

o zaman gaza getirme hacıı. Mobiletini yerim senin fatih :queen:

F54

aga o bindiğim pejo pert oldu bi akşam maça gidiyorduk benim sığır bi arkadaş kullanıyordu kaza yaptık yani yiyecek birşey yok adem:queen:

Ne kadar mazi varmıs yaa bu konuda ??

Breton
Crypton

Vs vs diye konu actım yazan yoktu sasırdım anlayamadım daha :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar