Pejo 103 ..

1-2 Konu gördüm neyse Köyde dayımdan kalma 1995-1997 Sanırım Ruhsatlı+Özel Plakalı bi moped var Pejo 103 Neyse...

1 Sene öncesine kömürlükte olan mopedi ısrarlarıma dayanamayıp (Duvarı) Yıkıp cıkartan ailem (Dedem) Traktöre yükleyip tamirciye götürdük annem motoru yaptıralım bin dedi gittik götürdük adam 300 Tl masraf cıkardı (Yarım Olur Bu işini görmez gene bozulur dedi ) Motorunda gercekten sorun var 1999 dan beri 1 defa bile calısmadı suanda elimde 410 Tl para var acaba diyorum (Cünkü Plakalı+Ruhsatlı moped) Bulmak gercekten Zor sehirdede sürebilirim bu durumda Ne yapayım ?? Motor var tam olarak arastırmadım tatildeyiz gidip baksammı eger bakıcak olursam hemen pazar günü gidebilirim arkadasımla 1-2 hafta ugrastıkdan sonra toplarım ?

buluşma hiç sorun çıkartır hep + plaka ruhsatlıda olsa polisler topluyor . biriktir paranı 0motor al taksikle felan yani

7wu54.jpg

Motor bu

aynısın 1980 küsürlü modeli arkadaşımın dedesinde vardı dedesi arkadaşıma verdi çok kullandım ve gerçekten güzel motordur ne yollar gittik onla banamısın dememişti

Ne yapayım toplayayımmı yoksa en kötü Kanuni Breton alıp keyfimemi bakayım 3 ay calısıcam zati

F54

ulen izzet al artık bi motor abisi sende kurtul bizde kurtululalım artık be yaw:king:

Bulaşma hiç derdi bitmez çinliden daha kötü bizim arkadaşta var her ay 1 kere bozuluyor

F54

Aynen abi bende kurtulayım artık ama ne bileyim işte siz büyüklerden bilgi almak hosumada gitmiyor deyil hee :):queen:
len oğlum hep değişik motosikletler hakkında bilgi alıyon bi icraat yok ah sen sakaryada olsaydın şimdiye kadar çok kulağını çekmiştim senin:pl:

len oğlum hep değişik motosikletler hakkında bilgi alıyon bi icraat yok ah sen sakaryada olsaydın şimdiye kadar çok kulağını çekmiştim senin:pl:

Abi nedesinz haklısınız 2 ay oldu forumdayım kac motor sordum ben bile hatırlamıyorum ama kötü niyetimden deyil eminim sizde öyle deyilsinizdir ben düşünüyorum alsam nasıl olur nasıl eder..sonra kullanmıs olanlar diyor böyle böyle al et sonra işin içine para giriyor oda biraz kastırınca bozuluyor böylelikle cok soru sorulmus oluyor ama iyide oluyor seviyorum arastırmayı etmeyi mesela motordan hiç anlamazdım bu foruma geldim geleli bircok fikir sahibi oldum ... Ama dur yarın işe baslıcam günlük 15 tl yeter bana akmasada damlar hedefime daha yaklasmıs olurum..

F54

oo ii işe başla da forum bi rahat nefes alsın boş oturunca boş boş şeyler soruyorsun sonra kızınca kızdı oluyor:queen:

oo ii işe başla da forum bi rahat nefes alsın boş oturunca boş boş şeyler soruyorsun sonra kızınca kızdı oluyor:queen:

Yok abi kızın darılmam ben size hem bende cıldırıom su pc basında oda soguk 16 derece amaa :):queen: Calısayım para kazanayım..

Motor gösterdiğin resimdekinin aynısıysa 95-97 peugeot 103 değil o 82-84 arası 154 LVS benim kendim çalışarak aldığım ilk motordur kendileri :) ufak blogludur motorcu jargonunda t...şak motor diyede tabir edilir:p ve eğer resimdeki gibi orjinalse sıradan bi bretondan daha değerlidir-en azından benim gözümde- motorcu 300 lira çok uçuk bi fiyat çıkartmış bence hepsi topu kökünden silindir-sekman -piston -krank alsan malzemelerini İzmir Kemeraltından (Basmane civarı motorculardan) 100-150 liraya alabilirsin:cat: 50 gaymada işçilik versen 200 gaymaya bebek gibi fısır fısır moturun olur. Nostaljik olarak binersin. Hee Bretonun performansını verirmi? Asla vermez ama Bretondan daha fazla keyif alırım ben şahsen ona binerken :bounce: Karar senin izzetçim :rendeer:

Abi aynısı tarih yanlıs sanırım tam bilgim yok o konuda ama baya var yası heryeri pas içinde elimde bi resim var fakat net yavas modem cok ısındı aksama atarım baya paslı ama

F54

izzet abisi bırak bu pejo breton falan boş işler ben senin gibi genç olacağımda kanuniye binerim alırım en kral motoru veririm gazı al sana motor başka motor arama tam genç işi tip karizma güç sağlamlık ne ararsan var :cat:

izzet abisi bırak bu pejo breton falan boş işler ben senin gibi genç olacağımda kanuniye binerim alırım en kral motoru veririm gazı al sana motor başka motor arama tam genç işi tip karizma güç sağlamlık ne ararsan var :cat:

[url]http://g1206.hizliresim.com/y/g/7x0mv.jpg[/url]

Burda bi laf sokma arayıyammı :) Tvs mi Ybr mi konusundan tamam ben daha bişi demiom yamahacı tvs diyor :S

Yaşı pası sorun değil izzetçim :) bi izmir yapıp parçalarını alman bir şişede por çöz yeterde artar bile :rendeer:

F54

Burda bi laf sokma arayıyammı :) Tvs mi Ybr mi konusundan tamam ben daha bişi demiom yamahacı tvs diyor :S
abisi bak ben sana senin yaşına uyacak motor gösterdim ben motora binmeye başladığımda ne tvs vardı ne ybr sadece honda titan vardı ama biz onları 50cc moped le tokatlıyorduk şimdi olsa apache alırdım ama yaş baya bi ilerlediği için güçle işim yok bana sorunsuz 2.el i güçlü yedek parça ucuz bakımı kolay motor lazım o yüzen ybr ye biniyorum ama yaş 18 olsa inan apache frover:thumleft:

Pahalı ya abi 4.150 tl bide acemiyim basıma cok sorunlar acar ybr den bile korkuyorum yani düşersem baya masraf ama ucuz cinli ile alısıp gecişmi yapayım diye düşünüom?? İzzet'te cagreler tükenmez :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar