Pcx ile merhaba

Motosikleti
Honda pcx 2024 nardo gri :)
Merhabalar
2024 pcx ile başladım. Uzun süre kullanmayı düşünüyorum.
Montumu aldım. Kaskım var idare eder bir eldivenim var. Dizlik almayı düşünüyorum. Param kalmadığı üçin erteledim. Scoyco k26 ilgimi çekti. Bütçemi düzeltebilirsem bir tane almayı düşünüyorum. Çok fazla insan korumaları alıp kullanmıyormuş. Acaba bende böyle olur muyum. İstanbul içi varsa elinde olan k26 dizlik benimle iletişime geçebilirmi.

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Hayırlı olsun. Bindiğiniz günleriniz neşeli olsun.

Ekipmanlarinizi tam giyinirseniz (bot da lazım) çok daha konforlu sürebilirsiniz. Hayatta kalma ihtimalimin daha yüksek olması beni rahatlatır :D

Denizli İl Temsilcisi
Merhabalar
Montumu aldım. Kaskım var idare eder bir eldivenim var. Dizlik almayı düşünüyorum. Param kalmadığı üçin erteledim. Scoyco k26 ilgimi çekti. Bütçemi düzeltebilirsem bir tane almayı düşünüyorum. Çok fazla insan korumaları alıp kullanmıyormuş. Acaba bende böyle olur muyum. İstanbul içi varsa elinde olan k26 dizlik benimle iletişime geçebilirmi.
hoşgeldin tekerin düz bassın çok pahalı ekipman alıp yanlış kullanım alanından veya şansdan zarar gören arkadaşlarda oldu önemli olan kullanım alanına ve bedenine uygun olsun bilindik marka olsun kurallara uyarsak gerisi kolay

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Merhabalar
Hayırlı olsun.
Ekipmanları tam giymeye çalışın her sürüşte. Bu nasıl olsa scooter demeyin, en kötü kazamı scooter ile yaptım, ekipmanlarım tam olması kurtardı. pcx de olsa aslında BMW GS ile gözleme yemeye giden amcalar gibi giynmek gerekiyor. Tabi onlar gibi Klim mont schubert kask gibi en pahalılarıa gerek yok.
Tam ekipman derken şunlardan bahsediyoruz:
Kask,
mont,
korumalı pantalon,
korumalı eldiven,
korumalı motosiklet botu
bu 5 parça olmalı en azından.
ekipman alırken bütçenizi dengeli dağıtın, paranın hepsini kaska yatırıp da sonrao para kalmadı deyip bot almamazlık yapmayın mesela. hangi ekipman eksikse kazada oradan hasar çok oluyor.

• Beğen
Tepkiler: AKS

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar