Egzoz sadece susturucu ile değişir ise tek artısı ses olur. Boğazdan itibaren tüm sistemi değiştirip hava girişini de rahatmak için kaliteli bir performans hava filtresine geçmelisiniz. Bunlar yapıldıktan sonra ise motosikletinizin ECU' su üzerinde yazılım değişikliği yaptırıp mapping (hava, yakıt, kelebek konum açısı, avans derecesi, motor devri, araç hızı bilgilerinin işlenerek ateşleme avansı ile hava/yakıt oranının hesaplandığı şematik değerin bulunduğu program desek sanırım yanlış olmaz) değiştirilir ise performans artacaktır.
Sonrasında biraz daha iyi lastikler isteyeceksiniz, ardından en iyi ihtimalle çelik fren hortumları ve hatta fren merkezi değişimleri gelecek, ardından farkedeceksiniz ki varyatör buna yetişmekte zorlanıyor, tepkide gecikme var. Dayanamayıp o istemediğiniz varyatör sistemini veya emsalini denemek isteyeceksiniz.
Asıl soru; full egzoz sistemine sallıyorum 3.000 TL (çok iyimserim), performans hava filtresine 250 TL, yazılım atımına 150-500TL aralığı desek. Diğer hiçbir şeyi saymasak, satarken bunların külliyen zarar olacağını ve hatta motosikleti zorlayarak kullandığınızı düşündürteceğinden değer kaybettireceğiniz de varsayarsak bence bu tip uygulamalar çok da doğru hareketler değil.
Eğer ki parada sorun yoki tamamen keyfi olarak yapıyor ve motosikletimi seviyorum derseniz yukarıda zaten yapılacakları yazdım. Ancak sorun daha performanslı bir motosiklete binmek ise, motosikletinizin performansı artık size yetmiyor ise daha güçlü bir makineye geçmek hemen her zaman daha mantıklıdır.
Kusura bakmayın akıl vermiş gibi oldum ancak bu devirde biraz da bütçeyi korumak lazım malum.