PCX 2024''de 50 üstü hızlarda motoru saldığımda ıslık sesi geliyor sebebi nedir sizce?

İlk başlarda yoktu, şimdi saldığımda motoru sesi duyuyorum. Sebebi ne olabilir? Motor garantili, servis uzak olduğu için buradaki motorculara göstermedim. Varyatör bakımı filan yaptırsam garantiden çıkar mı?

Gazı bıraktığında arka varyatör tası çıkarabilir öyle sesler , normaldir..

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
tank slapper girmeyip ses geliyorsa büyük gelişim :)

Motosikleti
Voge 250RR
Aynısı bende de var özellikle debriyajı sıkınca çok net duyabiliyorum servise götürdüm rodaj bakımından sonra olduğunu belirttim zincirden geldiğini ve bu sesin normal olduğunu söylediler bilen abilerim varsa doğru mu söyleyebilir mi servislere çok güvenemiyorum

Son düzenleme:
Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
2023 9 bin km de bir pcx sahibi olarak söylüyorum ki normal. Kompresyon sesine benzer bir ses olmalı

Gazı bıraktığında arka varyatör tası çıkarabilir öyle sesler , normaldir..
Servise gittim normal diyor, zaten her şeye normal diyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tank slapper girmeyip ses geliyorsa büyük gelişim :)
Yok valla hiç girmedi 😂

Ellerini salmıyordur gazı salıyordur 🤭
Ellerimi de salıyorum girmiyor topcase yok ama. Cam olarak da gpnin uzun tur camını ve üst uzatma zımbırtısını kullanıyorum.

125cc motora 200 bin vermiş olsam çıkardığı seslere de saygı duyardım ben. honda çıkarıyorsa bir bildiği vardır.
Yalnız 200bin vermem. 😂. 155.000 verdim. Etmezde İşte japon dedik.

2023 9 bin km de bir pcx sahibi olarak söylüyorum ki normal. Kompresyon sesine benzer bir ses olmalı

Valla gazı açıyorum elimi çekiyorum süzülüyor sanki rulman sesi gibi. Bende şanzımandaki bir rulmandan geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar