PCX 125 sis farı montajı

iyi forumlar arkadaşlar,

pcx 125 motoruma sis farı aldım, bunları istanbul anadolu yakasında nereye bağlatabilirim? işçiliği temiz, işini iyi yapan bir usta arıyorum. Bir diğer husus ise sis farı bağlamak pcx için sakıncalı olur mu? farlar led piyasada herkes de var bilinen modellerden dışı demir korumalı, akü cabuk biter diyenler oluyor, tesisata zarar verme olasılığı var mı? bağlatan kullanan artı eksi yönlerini söyleyebilecek olan var mı? şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tesisata zarar vermez akümülatör /dinamo ürettiği zaten belli bir güç var takacağınız %90 led olduğunu tahmin ettiğimden hiçbir zarar olmayacaktır düşük watt çekecektir

Zarar veren nasıl veriyor yazalım eski sarı ampüller "köpek" gibi güç çeker 3-4 tane ampul bağlanınca aküye çok yüksenir ve kabloları devreleri fazla ısıtır arızaya vs sebep verir işte bu durumdan dolayı, şarj edemez ve beyin dediğimiz blans sistemi bozulur araç şarj edemez ve çalışmaz konuma düşer,

Çakarlı ise yasak onlar biliyorsunuz, yakalanırsanız cezası var. Muayeneden de geçmez.
Takmak için çok para istiyorlar. Ben de almıştım 150TL istedi işçilik için vazgeçtim sattım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çakarlı ise yasak onlar biliyorsunuz, yakalanırsanız cezası var. Muayeneden de geçmez.
Takmak için çok para istiyorlar. Ben de almıştım 150TL istedi işçilik için vazgeçtim sattım.

ben hobi olarak motoru söküp geri topluyorum ne diyorsun imana geldim kardeş

Hasanpaşa'da GKN motorsa git hatta yanılmıyorsam o arkadaş bu forumda da yazıyordu dükkan açmış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar