PCX 12.000 km bakımı (biraz gülelim - ironi içerir)

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Ben Ersoy'dan memnun kalmıştım. Ucuz değil ama Gökhan düzgün iş yapıyor, hem yetkili servis garantisi ile orjinal parçalarla iş yapılıyor hem ezbere iş yapılmıyor.
Gökhan'ın kalibresi = fasülyeden bir etkinlik olmayan Yamaha European Technician Grand Prix 2025’te Avrupa 2.liği > Kısmetse Kasım 2025'te Japonya'da Dünya Şampiyonasında.

Gökhan'ın elle tutulur derecesi bu, insan olarak ta düzgün dürüst ve candandır. Özledik be sohbet etmeyi.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Gökhan'ın kalibresi = fasülyeden bir etkinlik olmayan Yamaha European Technician Grand Prix 2025’te Avrupa 2.liği > Kısmetse Kasım 2025'te Japonya'da Dünya Şampiyonasında.

Gökhan'ın elle tutulur derecesi bu, insan olarak ta düzgün dürüst ve candandır. Özledik be sohbet etmeyi.
Evet, bunu biliyordum. Türkiye teknisyen şampiyonu aynı zamanda.
Yani burada iki satır yazdık diye hafife alınabilir ama bunlar ciddi dereceler, bizde servislerdeki teknisyenlerin durumu göz önüne alınınca Gökhan onların yanında prefesör kalıyor, o avrupa ikinciliğini avrupa gibi her şeyin doğru düzgün eğitimi, talimatı olup her şeyi kitabına mühendisliğine uygun şekilde iş yapan teknisyenlerle yarışarak elde etti, bu ciddi bir başarı, kolay iş değil. Japonya'da dünya şampiyonasında ne derece elde ederse etsin oraya gidebilmiş olması bile büyük başarıdır.

Gökhan'ın Hollanda'da dükkan açma planları da vardı, umarım başarır, çocukları orada okuma fırsatı elde eder en azından.
Ben artık İstanbuldan taşındım, motorum da artık Suzuki diye onunla pek görüşemiyoruz ama gidersen selamımı ilet.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
yahu yok mudur yamaha ersoy ayarında bir honda servisi peki istanbulda veya istanbul yakınlarında ???

Motosikleti
yahu yok mudur yamaha ersoy ayarında bir honda servisi peki istanbulda veya istanbul yakınlarında ???
Tekirdağ'daki "Moto Çarşı" Yamaha yetkili servisinden de memnun kalmıştım, usta güzel ilgilenmişti motorumlar, her yerini düzgünce kontrol etmişti. Ben o zamanlar Büyükçekmece'de oturuyordum, bana istanbuldakilerden daha yakın gibi gelmişti trafiksiz boş yolda gidip gelmek.

Motosikleti
Tekirdağ'daki "Moto Çarşı" Yamaha yetkili servisinden de memnun kalmıştım, usta güzel ilgilenmişti motorumlar, her yerini düzgünce kontrol etmişti. Ben o zamanlar Büyükçekmece'de oturuyordum, bana istanbuldakilerden daha yakın gibi gelmişti trafiksiz boş yolda gidip gelmek.
hocam honda servisi ihtiyacım var şu an. Senin tavsiyeni x max için not ettim çok tesekkür ederim

Motosikleti
hocam honda servisi ihtiyacım var şu an. Senin tavsiyeni x max için not ettim çok tesekkür ederim
Pardon gözümden kaçmış, yamaha servisi arıyorsun gibi okumuşum.
Honda konusunda emin değilim. Geçenlerde Çorlu'daki suzuki servisine gttiğimde dönüşte Çorlu'daki honda bayisine uğradım, sh125 ve diğer küçük scooterlara bakayım dedim. ilk defa motor alacak hiç bir şeyden habersiz müşterilerine bol lafla alakasız özelliklerini överek pcx satan satıcıyı görünce honda almaktan vazgeçtim.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Honda servislerinin listesi Honda Motosiklet sitesinde var, bunlardan size uygun bir tanesinden randevu alacaksınız ve oraya gittiğinizde yapılmasını istediğiniz / istemediğiniz şeyleri söyleyeceksiniz. Sizin istemediğiniz bir şeyi yapmazlar, çoğu zaman yapılması gereken bir çok şeyi vakit alıyor diye yapmıyorlar zaten... Çok dert edecek bir konu yok burada; motoru teslim ederken / iş emri açılırken ne yapılacak ne yapılmayacak konuşuyor olacaksınız zaten. Acaba servisi ilk defa mı kullanacaksınız? (Bunlar gayet bilinen konular çünkü...)

Avrupa yakasında Esengül iyidir (ben hep oraya götürürdüm), Anadolu yakasında Mutluhan iyidir. Bunlar kalabalık servisler olduğu için randevu alma işini genelde birkaç hafta önceden planlamak gerekir. (Bu da gayet bilinen bir husustur...)

Motosikleti
Pardon gözümden kaçmış, yamaha servisi arıyorsun gibi okumuşum.
Honda konusunda emin değilim. Geçenlerde Çorlu'daki suzuki servisine gttiğimde dönüşte Çorlu'daki honda bayisine uğradım, sh125 ve diğer küçük scooterlara bakayım dedim. ilk defa motor alacak hiç bir şeyden habersiz müşterilerine bol lafla alakasız özelliklerini överek pcx satan satıcıyı görünce honda almaktan vazgeçtim.
Estagfrllah :) Oyle bayilerden uzak durmak gerek ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Honda servislerinin listesi Honda Motosiklet sitesinde var, bunlardan size uygun bir tanesinden randevu alacaksınız ve oraya gittiğinizde yapılmasını istediğiniz / istemediğiniz şeyleri söyleyeceksiniz. Sizin istemediğiniz bir şeyi yapmazlar, çoğu zaman yapılması gereken bir çok şeyi vakit alıyor diye yapmıyorlar zaten... Çok dert edecek bir konu yok burada; motoru teslim ederken / iş emri açılırken ne yapılacak ne yapılmayacak konuşuyor olacaksınız zaten. Acaba servisi ilk defa mı kullanacaksınız? (Bunlar gayet bilinen konular çünkü...)

Avrupa yakasında Esengül iyidir (ben hep oraya götürürdüm), Anadolu yakasında Mutluhan iyidir. Bunlar kalabalık servisler olduğu için randevu alma işini genelde birkaç hafta önceden planlamak gerekir. (Bu da gayet bilinen bir husustur...)
Hocam ilk paragraftakiler konusunda sizlere katılıyorum. Mutluhana senede br hornetimi götürüyorum ustası gerçekten iyi, ama telefon altyapısı sistemi gercekten berbat. Otomobil ile motosiklete aynı telefondan bağlanıldıgı için problemli. Bu arada bir kaç haftaya gerçekten ihtiyaç yok şu aralar. Artık fahiş fiyatlardan dolayı insanlar servisten vazgectiği için 2-3 gün öncesinden randevu alınabiliyor.

Motosikleti
Az önce Servise bıraktım. Baga kayış değişecek dedi hemde 12 binde bende garantide olsun diye mecbur evet dedim. (Neden garantiden değişmiyoruz dediğimde gaza bastıgınızda kayış ensiyor o yüzden Garantiye girmiyor dendi. Ne alaka dedim bi sorun varsa gelin burda kayısı gösterelim dediler. işim oldugu için gitmedim) Ek olarak ön fren balataları değişimi gerekli dendi bende ok dedim . Çıkan parcaları istedim Honda Türkiyeye basvurucam. 1 ay önce Honda Civic aracıma 8800 TL ödemiştim motora 9 bin ödemek beni üzer. Bana deseler ki balatanız x mm altında riskli değişmemiz gerekiyor evet, garantiyi uygularız sonucu bekleriz ok ama külhan beyi gibi karsılanmak hiç hoş olmadı. Adres soranlar olursa da ataşehirdeki bir yetkili servis diyeyim. Uzak durulmalı. Motor satarken iyi ama yetkili servis fiyatları vasat. BKZ: Yetkili servis vasat değil fiyatları vasat

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar