Pc'nize güzel bir masaüstü resmi

Biz gelemeyiz öyle dar yerlere :) Bence yanlış yapmışlar ama güzelmiş...:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel bir paylaşım güldüm valla tşk ederim:)

ayk

aslında arkadaşlar sitede butur resimlerin sunulduğuı bi bölüm olsa bence çokgüzel olurdu

Sadece anahtarını elinden alsalar yeterdi :p Hapise atmaya ne gerek var :p Vicdansızlar :mrgreen:

vaaayyy süper yaa..

zeda3000 açıklaman için teşekkürler

çok iyi düşünülmüş bence :D

bir kaç resimde ben ekleyeyim dedim bu resimler daha önce verildimi bilemiyorum ama bakalım beyenecekmisiniz..

333.jpg

ghvh.jpg

bu arada nezarettekı motorun resmı cok hosuma gıttı arka plan yaptım hemen :wiinkk::)

evet süper gerçekten ulaşamıyacaklar için güzel bi resim.:cherry:

Valla hapishane en çok giğerlere vurarmış rutubetten , nemden dolayı ! Giderken garibana yeni hava filtresi götürmek lazım....
Bide F tipinde galiba arkadaş ! Koğuş sistemi değil yani! "SİYASİ" sanırım! Acaba motorlardan alınan yüksek vergiyi protesto ederken ters bi laf filan mı etti ki! Birinin tepesini attırmışsa normaldir.....!

MOTORLARA ÖZGÜRLÜK.... KAHROLSUN HÜKÜMET..... İŞÇİYİZ , HAKLIYIZ... SÖKE SÖKE ALIRIZZZ.... SUSMA, SUSTUKÇA; SIRA SENA GELECEK...!
Pardon neyse....! Güzel resim olmuş.... :)

ahah süper... bence bunun yan hücresine sürücünüsü koysalarmış yada parmaklıkları tutan full koruma bir adam...( arkasını dönük siyah bir süliyet şeklinde :)) daha güzel olurmuş.. allah düşürmesin :D

yaw bence isderse ordan çıkar ya o ne öyle sanki tekerine 1 kg takmış gebi o motoru yerinde tutmak için en az bir kaya gerekir (büyük bir kaya):silent::p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Komik mapusa düşmüş bu şimdi burdan kaçamazda:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar