Pc'me bisiler oldu

Super Moderator
 MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  Konu dallanmış, budaklanmış.
Konu dışı mesajlar silinmiştir. Veri kurtarma yolunda yardımı dokunabilecekler önerilerini hala yazabilirler.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
data base eror...:pr::pr::pr:

o iletileri almamak için otomatik güncellemeleri kapatmanız gerekiyor zaten kotalı kullanıcılar içinde ayrı bir dert en son gördüğümde 750 mb güncelleme vardı gereksiz ne işe yaradığı bile belli olmayan güncellemeler

Ne ise yaradigi anlasilmayanmi? :pr::pr:
O güncellestirmeleri yapmassan kötü iste...
Adamlar bosu bosuna cikartmiyor onlari..:p

10 yıldır pc kullanırım öğrendiğim bişey varsa kesinlikle windows u güncellememek ne zaman windowsu güncelleyen birini görsem ya pc si bozuluyor ya oyunlarda ya programlar bi problem çıkıyor

aırf aorun çıkmasın pc gümlemesin diye bende yeni sürüm yüklemiyorum...ayrıca 4 yıldır deep freeze kullanıyorum...msn yalan oldu 1 aydır yeni wındows sürümü istiyor...msnden olmak aslında umrumda değil fazla...

aırf aorun çıkmasın pc gümlemesin diye bende yeni sürüm yüklemiyorum...ayrıca 4 yıldır deep freeze kullanıyorum...msn yalan oldu 1 aydır yeni wındows sürümü istiyor...msnden olmak aslında umrumda değil fazla...

valla metehan abicim ben windowsu hiç güncellemem msn yeni sürümü isteyince yeni sürümü yükledim geçtim pc dede hiç bir problem yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
pcnin bayisini aradım , siz pcye format atmışsınız diyor , eski dosyalar artık gelmez diyor birde masaüstünde hiç bişe yok dedim , simgeler falan kısa yollar yok dedim , onu düzeltebilirmisiniz dedim , düzeltiriz ama ücrete tabi dedi , ne kadar dedim 50 tl dedi , bedava servis fişim var 4 tane 25'er tl'lik dedim , o fişler kaldırıldı diyor , nasıl kaldırıldı siz bu fişi verdiyseniz bana 50 yıl sonra bile geçerlidir dedim , çünkü fişin üstünde şu tarihe kadar geçerlidir diye bi ibare yok ... öyle kaldı ...

usta deepfreezle bilgisayarda dosya saklayamazsınki bu gün bir resim kaydetsen bilgisayarına offline olup tekrar açınca kaydettiğin şey gider
ev kullanıcıları için deepfreeze uygun bir program değildir ,bu programın burada ismini duyupta sakın google da arama yapıp atlamayın programa + programı kaldırmakta başlıbaşına bir dert

metehan msn için windows sürümü istiyor demişsin sanırım msnin yeni sürümünü yüklemek istiyor demek istedin windowsun orjinal ise msn sitesinden yenisini yüklemek kolay orji değilse windosun kendi messengerı var eski sistem ya onla idare et ya da google da messenger live full diye tarat bulursun ,

Genel bir not :
pcnizin başına senelerce hiç bir dert gelmesin istiyorsanız bilgisayarınızın c ve d sürücüsü olarak 2 ye ayırarak kurun c ye windowsu kurun d yede tüm dosyalarınızı yedekleyin (resim ,mp3 ,excel ,world vs.)
daha sonra ghost programı elde edilerek (ghost***** oldukça kolaydır )
bu programla yedeğinizi alın pcnizin ,virüs ,spam ve trojan gelipte sisteminiz bozulduğunda geri alarak sorunu çözebilirsiniz windowsun geri yükleme programına hiç güvenmeyin yarı yolda kalırsınız ,zaten bazı virüs ve trojanlar windows geri yüklemeyi devre dışı bırakıyor

Kolay gelsin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
deepfreeze benim eski pc'mde kuruluydu , babam kurdurmuş abuk subuk siteler açılmasın diye , ama bazen normal sitelere bile girmiyordu zararlı site diye , silmeye çalışıyordum silinmiyordu , sonra bi gün bil. müh. olan kuzenim gelmişti bize ,ona söyledim o bi program yükleyip sildi . sakın yüklemeyin yani tam baş belası bişi ....

deepfreeze benim eski pc'mde kuruluydu , babam kurdurmuş abuk subuk siteler açılmasın diye , ama bazen normal sitelere bile girmiyordu zararlı site diye , silmeye çalışıyordum silinmiyordu , sonra bi gün bil. müh. olan kuzenim gelmişti bize ,ona söyledim o bi program yükleyip sildi . sakın yüklemeyin yani tam baş belası bişi ....

Ne yaptın halledebildinmi sorununu ?

pcnin bayisini aradım , siz pcye format atmışsınız diyor , eski dosyalar artık gelmez diyor birde masaüstünde hiç bişe yok dedim , simgeler falan kısa yollar yok dedim , onu düzeltebilirmisiniz dedim , düzeltiriz ama ücrete tabi dedi , ne kadar dedim 50 tl dedi , bedava servis fişim var 4 tane 25'er tl'lik dedim , o fişler kaldırıldı diyor , nasıl kaldırıldı siz bu fişi verdiyseniz bana 50 yıl sonra bile geçerlidir dedim , çünkü fişin üstünde şu tarihe kadar geçerlidir diye bi ibare yok ... öyle kaldı ...

bilgisayarınızın masa üstünde sağ tıklayıp görünümden masa üstü simgelerini göster derseniz istediğiniz kısayol iconları görünecektir

Forumdan Uzaklaştırıldı
avkan , halledemedim , gitti herşey :(

secretplay çok sağol yaa , bu kadar basitmiymiş ... ama bi kaç pencere daha vardı onlar gelmedi ... ne kadar adi insanlar bunlar yaa , bana masaüstüne sağ tıklayıp şöyle şöyle yap demiyor , biz geliriz ama ücrete tabi diyor ...

burada ne yazmak istediğimi bile hatırlayamadım...o neykine...:queen: bişey çıkmasın ama ne...bu ara Leylayım galiba...

valla metehan abicim ben windowsu hiç güncellemem msn yeni sürümü isteyince yeni sürümü yükledim geçtim pc dede hiç bir problem yok

usta msn güncelleme mevzusu değil wondows yenileme olayı gerekli bana...

usta deepfreezle bilgisayarda dosya saklayamazsınki bu gün bir resim kaydetsen bilgisayarına offline olup tekrar açınca kaydettiğin şey gider
ev kullanıcıları için deepfreeze uygun bir program değildir ,bu programın burada ismini duyupta sakın google da arama yapıp atlamayın programa + programı kaldırmakta başlıbaşına bir dert

metehan msn için windows sürümü istiyor demişsin sanırım msnin yeni sürümünü yüklemek istiyor demek istedin windowsun orjinal ise msn sitesinden yenisini yüklemek kolay orji değilse windosun kendi messengerı var eski sistem ya onla idare et ya da google da messenger live full diye tarat bulursun ,

Genel bir not :
pcnizin başına senelerce hiç bir dert gelmesin istiyorsanız bilgisayarınızın c ve d sürücüsü olarak 2 ye ayırarak kurun c ye windowsu kurun d yede tüm dosyalarınızı yedekleyin (resim ,mp3 ,excel ,world vs.)
daha sonra ghost programı elde edilerek (ghost***** oldukça kolaydır )
bu programla yedeğinizi alın pcnizin ,virüs ,spam ve trojan gelipte sisteminiz bozulduğunda geri alarak sorunu çözebilirsiniz windowsun geri yükleme programına hiç güvenmeyin yarı yolda kalırsınız ,zaten bazı virüs ve trojanlar windows geri yüklemeyi devre dışı bırakıyor

Kolay gelsin...

tam tersi bilgisayarı ilk halinde bulmak gerçekten harika...en kral virüsler yalan oluyor...tek yapmam gereken pc açıp kapamk...bişeyler kaydedersem geçici devre dışı bırakıyorum...

bu arada foto albümlerimin önemli kısmı fotobucketde...msn yeni sürüm istiyor 10 dakka bekliyorum yükleniyor...ama error veriyor...wındowsum orjinal değil...belkide sorun burada...işletim sistemim nedir onu bile bilmiyorum...

toplama pc olduğundan çakma wındows var herhalde sorun burada...bu arada ben yeni msn istemiyorum...o UYGUN yazan var ya onlıne halini...işte en uyuz olduğum msn sürümü...ben eskiye alıştım aga...niye değiştirem şimdi...

bir ara seni arayıp işi çözüme kavuşrturayım....şu aralar web üzerinden bakınıyorum msne...

benim kafeci arkadaş var...o ne sistem kurduysa sadık kaldım ve makinam sağlam şekilde 4 yıldır idare ediyor beni...şu ana kadar teklediğim tek olay call of duty 4 ü ekran kartı yetersizliği yüzünden oynayamamak...

2.66 P4 işlemcimde hızlı.1 gb....yetiyor bana fazlasıyla...

getir bilgisayarını bana düzelteyim, mokoko :farao:

Allah belani vere kanka...:cherry: olm bana kaç km uzaktasın...seni ingiliz atımla alıp evinden makamıma getirip aç karnını doyurayım...bi çay bi biskrem...:p tamam oldu bu iş...ne varsa kankülerde var ya...adama pandikte atsan kankan işte sesini çıkarmıyor...:queen:

hacı zıbarmak durumundayım..öperim...uygun zamanda ararım seni...:rendeer:

nihayet işe yaradın...

Allah belani vere kanka...:cherry: olm bana kaç km uzaktasın...seni ingiliz atımla alıp evinden makamıma getirip aç karnını doyurayım...bi çay bi biskrem...:p tamam oldu bu iş...ne varsa kankülerde var ya...adama pandikte atsan kankan işte sesini çıkarmıyor...:queen:

nihayet işe yaradın...

İşi bilen evine gelmedende halleder olayı denemesi bedava :cherry:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797

nihayet işe yaradın...

bana gel dememdeki amaç elimizin altında internete girecek bir bilgisayar daha olması içindi.
bu durumda gerekli yedeklemeleri her şekilde yapıp direk formatı basarız, bi 4 sene daha gidersin.
ama şimdi samsındayım :cherry:

secretplay çok sağol yaa , bu kadar basitmiymiş ... ama bi kaç pencere daha vardı onlar gelmedi ... ne kadar adi insanlar bunlar yaa , bana masaüstüne sağ tıklayıp şöyle şöyle yap demiyor , biz geliriz ama ücrete tabi diyor ...

Eftelya bu kadar basit konular için servis çağırma..

Yapacağın işletim sistemini yazmak,buradan mutlaka bir arkadaş yardımcı olur..

ee eftelya bu iş böyle adamlar bu işten para kazanıyorlar çoğu zaman sanayide motosikleti tamire götürdüğümüzdede usta gelip 2 vida sıkıyor tamam ses kesiliyor ama bilmeyince yapacak bişey yok ya gidip yaptırıcan yada böyle platformlarda paylaşıcan allahtan forum siteleri varki bu tarz ufak tefek şeyler için para harcamak zorunda kalmıyoruz. Neyse gene bi problemin olursa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
sağolun arkadaslar , bayağı bişiler yaptım , pc'm baya hızlandı iyi tarafından bakmak gerekirse , çok doluymuş ... ama yavaş olsa da hersey eskisi gibi olsa keske : (

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar