Pazartesi Hiç Bu kadar Güzel Olmamıştı

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Tekerine sağlık. Yoros , Yoros olalı hic gözüme bu kadar güzel görünmemişti.. Acaba benmi yanlış yerlerini pozladım :)

Tekerine sağlık. Yoros , Yoros olalı hic gözüme bu kadar güzel görünmemişti.. Acaba benmi yanlış yerlerini pozladım :)

Aslına bakarsan haklısın, çıplak gözle baktığında çok fazla görüntü kirliliği var, mangalcılar ve duvar yazıları yüzünden çok kirlenmiş görüntü, ancak kadraja sıkıştırdığın kadarı ile görüntü gayet masumlaşıyor :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:45 ----------

Çok güzel gezmişsiniz. Fotograflar da harika. :cat:(Ebatlar biraz küçültülse daha iyi olurmuş.)
Parmak için çok geçmiş olsun. :wiinkk:

Çok teşekkürler, ebat konusunda kesinlikle haklısınız, telefon çekimleri olduğu için resim büyüdükçe çözünürlük kötüleşiyor, biraz acemilik yaşadım yüklerken ancak bir sonrakine daha çok özen göstereceğim :) Ayrıca geçmiş olsun dilekleriniz için de tekrar teşekkür ederim.

Müthiş olmuş, çok güzel fotolar yakalamişsıniz. İnsanin cani çekiyor :)

ne güzel bi pazar ertesi olmuş , fotoğraflar on numara, İstanbul'a laf yok zaten, süper olmuş (Bu arada bi tavsiyem: ben picture managerde bütün fotoğrafları seçip 800x600 yapıp öyle yüklüyorum, çok daha hızlı olur, hem istenilen ölçülerde olur)
Saygılar

ne güzel bi pazar ertesi olmuş , fotoğraflar on numara, İstanbul'a laf yok zaten, süper olmuş (Bu arada bi tavsiyem: ben picture managerde bütün fotoğrafları seçip 800x600 yapıp öyle yüklüyorum, çok daha hızlı olur, hem istenilen ölçülerde olur)
Saygılar
Çok teşekkür ederim, resimlerin düzenlenmesi kısmında biraz acemilik yaptım :) Bir dahakine artık :)

FOTĞRAFLAR OLMUŞ OLMUŞTA CANIMI SIKTINIZ İSTANBULU ÖZLEDİM BİRDEN NEYSE BU SENE DÖNÜŞE TABİYİM YAKINDA YİNE KAVUŞURUZ GÜZEL İSTANBULLA.BU ARADA DEPONUN ORASI SİZİN MOTORUNUZDA BAGAJ DEİLMİ FOTOĞRAF MAKİNASI SIĞAR HERALDE YANLIŞMI BİLİYORUM YOKSA!

FOTĞRAFLAR OLMUŞ OLMUŞTA CANIMI SIKTINIZ İSTANBULU ÖZLEDİM BİRDEN NEYSE BU SENE DÖNÜŞE TABİYİM YAKINDA YİNE KAVUŞURUZ GÜZEL İSTANBULLA.BU ARADA DEPONUN ORASI SİZİN MOTORUNUZDA BAGAJ DEİLMİ FOTOĞRAF MAKİNASI SIĞAR HERALDE YANLIŞMI BİLİYORUM YOKSA!

Öncelikle teşekkürler, umarım en kısa zamanda kavuşursunuz :)

Haklısınız, orası bagaj, genelde artçının kaskı durduğu için oraya bişey koyma alternatifini hiç düşünmedim :) Ama teksem, orası atıl kalıyor, iyi fikir yane :)

Kanlıca körfez den geçerken girilen peş peşe 5 viraj paha biçilemez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar