Paypal sonrası Ebay

ebayden ödeme kısmında öde dediğinizde paypal hesabınıza giriş yapmanızı istiyor
bunun yerine en altta başka bir yolla ödemek istiyorum diyorsunuz ve kredi kartınız ile alışveriş yapabiliyorsunuz

ama bu durumda paypal güvenliği aradan çıkıyor ödediğiniz para direk satıcıya gidiyor
bu yüzden rating oranı ve aynı şekilde satışı yüksek olan satıcılardan mal aldığınız durumda bir problem olmayacaktır

dün gazetede paypal ve ebay'in ayrıldığını okudum. eğer doğru ise muhtemelen daha kolay ödeme seçenekleri sunacaklardır. bu arada ali express ve ebay karşılaştırması yaparsak; bence ebay daha geniş ve kaliteli ürün gamına sahip. ali express de sahte ürüne rastlamanız çok olası. örneğin 90 $ fiyatlı shoei ve arai kasklar var ki bu fiyata mümkün değil.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ebayden ödeme kısmında öde dediğinizde paypal hesabınıza giriş yapmanızı istiyor
bunun yerine en altta başka bir yolla ödemek istiyorum diyorsunuz ve kredi kartınız ile alışveriş yapabiliyorsunuz

ama bu durumda paypal güvenliği aradan çıkıyor ödediğiniz para direk satıcıya gidiyor
bu yüzden rating oranı ve aynı şekilde satışı yüksek olan satıcılardan mal aldığınız durumda bir problem olmayacaktır

bu dediğini yaparak ürün aldın mı? Yoksa varsayım yapıyorsun?

Forumdan Uzaklaştırıldı

Geçen cuma paypal ile ödeme yapıp ebay dan aldığım ürün gelmiş bulunuyor.
Alibaba da çok pahalıydı, TR deki ürünlerde aşırı uyduruktu. Sağ ile sol taraf bir birinden farklı gerçekten kalitesi belli..

Ebay^dan PAY-PAL ile ürün almak isteyen olursa trakya bölgesinde yardımcı olurum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayır pay pal acılmadı. Bir şeye ihtiyacınız olan urun olursa yardımcı olurum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar