Paypal ile 2.el kask alacam sıtede paypala karsı kask satanlar varmı?

Paypal ile 2.el kask alacam sıtede paypala karsı kask satanlar varmı?

aklıma şu sıralar 'paypal sahtekarlığı' vs. adı altında açılan konular geldi.

aman hocam boşver sık dişini ilk senin takmış olacağın bi kask al

2. el kask alacağıma bimde satılan tencereyi takarım aman hocam :) ufak bir tavsiye çene açılır kask alma güvenlik zaafiyeti var çünkü

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2. el kask alacağıma bimde satılan tencereyi takarım aman hocam :) ufak bir tavsiye çene açılır kask alma güvenlik zaafiyeti var çünkü

Geçen kuzenime feyizoğlundan kask aldık ilk kapalı kasklara baktık yarım kasklara pek güvenilmiyor dedim onlar sehir efsanesi dedi bize adam

hahahahahah süper tespit kutluyorum
r7kts.png
[/url][/IMG]

Geçen kuzenime feyizoğlundan kask aldık ilk kapalı kasklara baktık yarım kasklara pek güvenilmiyor dedim onlar sehir efsanesi dedi bize adam

hemen kanıtlayayım güvenilmez olduğunu eline bir çene açılır kask al açılır mekanizmasına ve hemen 5 cm altındaki çeneye uzanan plastik bölümüne bak bir kaç mm kalınlığında çene üstü düştüğün anda kask o noktalardan parçalanıyor ve çene asfalta temas ediyor bu tezimi barkın bayoğlu da kask videosunda doğruluyor ve de benim için en iyi kask markası olan Arai nin çene açılır kaskı olmaması da bunun bir başka kanıtıdır. hala bimdeki tencereyi öneriyorum, saygılar :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar