Paylasmadan edemeyecegim...

Iki teker askina, deliler sadece motorculardan cikmiyor, nedir arkadas bu..

kasksız 300km/h yaparım da bunu yapmam ulan. manyaklık desen değil daha başka bişey bu.

vay arkadaş, manyak olmamış buna
tek başına sözlüğe yeni kelime kazandırır bu

Yıllardır hayranlikla imrenerek içim giderek takip ederim, bu işin reyizidir bu arkadaş.
Demir korkuluklarin üstünde sürmüşlugude vardır, demir korkuluk dediğim bildigimiz bahcelere yapilan demir cubuklar, tekerin bastığı yer 1cm.

10 defa dünyaya gelsem hergün bu işin eğitimini alsamda bu herifin yanına yaklaşamam.
milyarda bir görülen bir rahatsızlık var bu arkadaşta harbi gezegenlerarası manyak bu.

Buna benzer birçok videosunu izlemiştim MTB kullanırken bu baya ünlü bir arkadaş cidden.Ben de bir şeyler yaptım zamanın da tabi bu kadar olmasa da :)

DKN

git ders çalış ödevlerini yap, şunu yap gag bunu yap denmeseydi burada daha delileri çıkardı. farkındaysanız yorumlar ben yapamam şeklinde. elinden gelse yapıcak yani

rahatsız la bu. ama sonuna kadar izlettiriyor hatta sonu çok iyi :)

adamin yetenegi tartisilmaz sadece cesaretle yapilacak is degil muthis hakimyet ve suphede birakmayan bi ozguveni var.

Goruntuler cekim cok basarili. Ama bu adamlarda muazzam kondisyon ve atlet yapisi var. bu kismida cok etkileyici

nba oyunculari kadar bacaklarinda guc ve sicrama kaliyeti var

Mükemmel bi adrenalin kaynağı bu tarz binebilmeyi çok isterdim. Paylaşım için teşekürler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar