Patlayan far çözümünü bilen

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi akşamlar benim motosikletimin şarjı konjektörü sağlam olmasına rağmen ön arka ampüllerim hemen patlıyor,sinayller patlamıyor.Önlere led taktım artık patlamıyor,fakat arka ledler çakarlı olduğu için normal ampul alıyorum o da 1 hafta geçmeden patlıyor bunun çözümü var mı acaba.Elektirikçi yada motorcuya gidiyorum ama ikiside birbirlerine gönderiyor.

Motosikleti
'08 GTR 1400
Hocam biraz basit kaçacak ancak sigortaya baktınız mı? Uzun bir süre aklıma gelmedi, ne zaman uzun yola çıksam ön ampül patlıyordu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hhocam sigortayı değiştirdim 1 defa ama sigorta yansa bütün elektirik kesilmez mi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Akü şarjını ölçüyorum ama 2 defa değiştirdim zaten onlarda da aynı hemen patlıyor

Ampullerin duyun içerisinde temas ettiği noktalarda ark yapma izine rastladınız mı? Yüksek voltajdan dolayı bozulmuyor olabilir diyeceğim ancak led taktıktan sonra bozulmadığından bahsetmişsiniz. Kullandığınız ampul s2 tipli ise piyasada inanılmaz kötü ampuller var, hemen yanıyorlar. Farklı markalar denediniz mi?

Motosikleti
Honda CBF 250
bence 2 ihtimal var... bi yerlerden şase alıyor, yada fazla titreşim...

Ampullerin duyun içerisinde temas ettiği noktalarda ark yapma izine rastladınız mı? Yüksek voltajdan dolayı bozulmuyor olabilir diyeceğim ancak led taktıktan sonra bozulmadığından bahsetmişsiniz. Kullandığınız ampul s2 tipli ise piyasada inanılmaz kötü ampuller var, hemen yanıyorlar. Farklı markalar denediniz mi?
Tesbit güzel, ark ısı demektir. Duylar zamanla gevşeyip ark yapabiliyor.
Ampulün oturduğu metal kontakları temizleyerek sıkı oturmasını sağlayın.

arkdan olsa düşük empedanslı yer hasar görmez miydi? lambalar patlıyor ya o yüzden soruyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:59 ----------

akü şarjını ölçerken gaz vererek de ölçtün mü ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet hem gaz vererek hem normal ölçdğm şarjı iyi aşırı titreme var evet o yüzden iyice ısınıp titreşimden patlıyor olabilirmi yuvası da tam sağlam değil philips takıyorum genelde

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motosikleti aldığım arkadaş yapıştırmış hep orları sökülmüyor maalesef 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar