Patlamaların sebebi ne?!

Patlamaların sebebi ne???

• parfüm

Oy: 0 0.0%
  • bomba

• fasülye

• gaz sıkışması

• Kullanılan toplam oy
    0
Arkadaşlar şu linkteki yazıyı üşenmeden bir okuyun lütfen http://www.jurnalturk.com/detay.gur?@=187170&c_id=110
:farao: 1.patlama Çöp kamyonuna çöp boşaltılırken olmuş :farao: 2.si ise bilinmiyor ama temizlik işçileri yaralanmış bu patlamalar 10 DAKİKA arayla oluyor bunlar bence rastlantı olması zor ve deodoranttan şüpeleniliyormuş bana çok saçma geldi isterseniz bu konu hakkında küçük ve dostça bir tartışma başlayıp varsayımlarda bulunalım :rendeer:

benim bildiğim Çöplerin arasında METAN gazı birikir ve patlamaya bu sebebiyet verir.. :cyclopsani:

ama patlamaların 10 dakika arayla olması bence rastlantı kavramını aşıyor biraz biraz :santa:

ilginç!..Mahalle çocukları çöpçülere bir şaka yapmasın :sunny:

tabı tabı deodorant nolucak bukadar yan sanayı urunlerın gırdıgı ulkemizde malesef sahte parfumler cok fazla ama nedense hersene agustos ayında patlıyor bu deodorantlar :p kımbılır belkıde o bolgede restorantlar ve turısler cok oldugundan yedıklerı kurufasulye gaz yapmıstır dıcem ama donercıler carsısında donerden baska seyde yenmezki birader bu turıstlere ozel kuru fasulye yada geleneksel pıyaz gunu falanmı wardı acaba :cherry: neyse kedidir kedi misali...
saygılar...

Deodorant patlamasında o kadar insanın yaralanması zor.Çünkü 150-200 cc bir tüpün o kadar basınç yaratmasıda zor.Ben yaralanmalar konusunda inandırıcı bulmuyorum..Eğer bu düzeyde ise terörist bir eylemdir..Ancak bu tartışma konusunu açmanız ilginç..umarım Fikirlerim faydalı olmuştur :) :)

ilk okul mezünları millet vekili olabiliyor ama ehliyet alamiyormu? mesala a2

nokta' Alıntı:
ilk okul mezünları millet vekili olabiliyor ama ehliyet alamiyormu? mesala a2
bu sorunun konuyla ne ilgisi var .ne alaka.?? ayrıca ilkokul mezunundan millet vekilide olmuyor arkadasım..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nokta arkadaşım NOKTAlık yapma da bi dur lütfen.şimdi arkadaşlar ben de bişiyler aktarmak istedim:bir deodorant şişesinin neden olabileceği patlama mesafesi bi otobüsün o kalın (çekiçle bile zor kırılan) camlarını kıracak kadar tesir yaratamaz!!!dikkatli okursanız bir otobüsün camları kırıldı deniyor haberde.bu terör saldırısını(!) örtpas etmeye çalışan sayın yetkililerimiz kürsüye çıkıp "terörü lanetliyorum" demkten başka ne yapıyorlar???hani nerde o kadar çok eylem yapıp can alan katiller?hangisi idam ediliyor ya da hangisi müebbet yatıo?hatta bi tanesi de bizim verdiğimiz vergilerle imralımı nedir orda 5yıldızlı otel de (!!!) konaklıyor!hepinizi bu tarz olaylar karşısında duyarlı olmaya davet ediorum arkdaşlar.kısacası bana hiç ama hiç inandırıcı gelmiyor deodorantmış,metanmış,osurukmuş...bahane.anlayan anladı zati.saygılar.

Yahu sicak yerdir, gaz sikismasi olmustur. Olabilir, hemen terör oldu, aman yandik! Kaçin saklanin ! Eyvah ola ! demeyelim. :rendeer:

Motosikleti
Su Motoru
Terör olmasa bile Akdenizdeki komşularımızın Antalya vey Akdeniz kıyılarımızda bulunan tatil beldelerindeki turizm patlamasını baltalamak için yaptığı düşünülebilir. Çünkü Antalyada yazın kız kaçıran yakıp sallasan bir turist otobüsünün içine 1 ay sonra memleketlerine dönünce "Antalyaya güdümlü füze attılar ve zor kurtulduk" filan gibisinden haberler duyabiliyoruz ...

Dün akşam yabancı basını izleyeniniz oldumu bilmiyorum ama ses etkisi yapan bu patlamayı parça tesirli bombalarla yapılan bir terör olayı olarak gösterdiler. Düşünün bunun kime faydası var. Tabiki Akdenize kıyısı olan tatil ülkelerine. Bunu yaptıranlarda bu ülkelerden biri yada birkaçı. Terör örgütü ses bombasıyla uğraşmaz Ancak çıkarı olan ülkeler bunu yapar. Bunlar benim düşüncelerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar