Burada kimse kimseyi birseylere ikna edemez fakat pkk konusunda tayyip son siraladadir,bazilari tayyipten önce acin bakin 2001de şehit mi varmis vs demişler.. Sen ne biliyorsun ki aile büyüklerinden,sosyal medya uydurmalarindan duyduklarin disinda birşeyler anlatiyorsun?O şehit vermiyoduk dediğiniz zamanlar uyuşturucu kacirmalari serbest,silah kacirmalari serbest,mazot,sigara vs hepsi serbestti.G.doğuda okullarin kapilari acilmiyordu,hastanelere örgüt mensupları gidip uygulamalı birşeyler öğrenip daha sonra dağa cikiyordu.En önemlisi ve çoğunun inanmayacagi pkk kamplarina TSK helikopterleri erzak,ilaç götürüyordu.Kimse sesini cikarmiyordu ama şehitte verilmiyordu.Biraz daha öncesine git sen arastir bakalim elazığ-bingöl yolunda teskere alip dönerken 1 otobüs askeri kurşuna dizenlere otobüsün geçiş saatine kadar verilen bilgilerin kimden sizdigini..Şimdi sen zeka seviyesi yuksek yüce insan senin için hangisi daha önemli?Soyut olarak devletine giydirilen etek mi?Yoksa somut olarak verilen şehit mi?Dinine bagli olan,vatanini seven her insan şehit olmak ister.Ben istemem,60 sene yasayip ölücem zaten devlet,millet beni ilgilendirmez toprakta önemsiz ben huzurlu olmak istiyorum soy sop,gelecek önemsiz dersen istemezsin tabi.Pkk yi tayyip düşmani, tayyip düşmani olduğu için pkk yi kardeş edinecek ama sorsan milliyetçi atasini kalbinde yaşatan potansiyele sahip insanlarla ayni ülkede yasiyoruz.Gezi eylemlerindeki kalabalık ne zaman şehitler için yapilan eylemlerde olursa,ibretlik şekilde asmadan-kesmeden tek bir çukura doldurmadan %95i pkk yanlisi malum irkin kafasından bu düşünceyi silemezsin.Düşünce bitmeden de hareket bitmez.Umarim bir gün yillardir basimiza bela olan serefsizler için ülkece birlik olup hepsini kendi kaninda boğariz.