patladı mı?

Yolda giderken hatta son sürat giderken motorunuzun lastiği patladımı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şehir içinde yavaş giderken patladı gümm diye hemde sıçradım birden önteker gümüledi

artık çoğu lastik dubleks patlasada o an farkına varmazsın ama birden büyük bi yarıkla patlarsa allah korusun çok kötü olur

evet hemde şamriyelli :pr:hemde ptt nin dandikötesi cuplarında :pr:hemde sefaköy rampasından sallanmış 120 ile giderken:pr: hemde 2 kişi :pr: durdurabilmek için akla karayı seçtim ama çok şükür hala hayattayım

evet hemde şamriyelli :pr:hemde ptt nin dandikötesi cuplarında :pr:hemde sefaköy rampasından sallanmış 120 ile giderken:pr: hemde 2 kişi :pr: durdurabilmek için akla karayı seçtim ama çok şükür hala hayattayım

Hacı Sende Benim Gibi Çöle Düşme :)
Şu Ana Kadar Lastik Patlatmadım Allaha Şükür Ama Hep Korktuğum Şeydir Hızlı Giderken Ön Lastiğin Patlaması

yolda değilde benzinlikte şişirirken ön lastiği patlatmıştım.hatta ilk 3-5 saniye ne olduğunu bile anlamadan sağa sola bakındım.ama asıl eve kadar motoru iterek getirince patlağın önemini daha çok anladım.o zaman motor eski ve iç lastikliydi:queen:

yamaha nın cup modeli ile arkadaşın arkasında artçıydım yaklaşık 100km hızla gidiyorduk ki motor yalpalamaya başlamıştı yazın sıcağında asvaltın tadına bakacağımızı düşünmüştüm ki Allah korudu sorunsuz bir şekilde sağa yanaştık ve lastikçi yaklaşık 100m ilerdeydi şanslıydık:wiinkk:

Sene 1999da Jawa styl'im vardı onda başıma gelmişti arka lastik patlaması neticesin de dengemi kaybederek yalpalamış ama düşmeden durabilmiştim. Ama durduğumda yusufla bayağı akrabalık bağımızı güçlendirmiş olduğumun farkına vardım...:p:mrgreen:

otobanda ilerdeki bir kamyonun lastiği gumledi işte o zaman benimde ödüm patladı...

Motosikleti
Hornet

Domino's ta çalışırken activanın arka lastik patladi..Biraz sağ az biraz sol derken kendimi bariyerlere sürtmek üzere durdurdum motoru:)

Caner ptt'demisin hala:silent:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
artık çoğu lastik dubleks patlasada o an farkına varmazsın ama birden büyük bi yarıkla patlarsa allah korusun çok kötü olur

BENİmkide dubleks ama gümmm diye patladı işte ödüm koptu

Forumdan Uzaklaştırıldı
srad 750 de on teker patladı ben lastıgın patladıgını anlamadım sadece saga sola delı gıbı yalpalamaya basladı 40 50 falandım ama bısey olmadı cok kotu bısey o an delı gıbı yalpalamaya baslayınca kalbın delı gıbı atmaya baslıyo umarım bıdaha basıma gelmez vede kımsenın tabı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar