- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar, bana daha önce pasaport almış birinin tecribesi gerekli. Çünkü bu işlemi daha önce yapmış arkadaşlar daha iyi bilir. Şuana kadar tamamladığım belgelerim.
*Harç muafiyet belgesi (Öğrenci olduğum için, ayrıca yarına vergi dairesine onaylatıcam)
*Biometrik fotoğraf
*Nüfus kağıdının aslı ve fotokopisi
Burdan sormak istediğim asıl soru şudur; İlçe Emniyet müdürlüğünden Cuma için saat 13.00'a randevu aldım. Fakat işlemler ne kadar uzun sürüyor? Eğer uzun sürüyorsa Perşembeden gideyim, bugün git yarına gel derlerse falan ertesi günde randevum var diye düşündüm.
Yani ekstra bişey gerekiyor mu? Napmalıyım sizce? Cuma randevulu günümde mi gideyim? Yoksa Perşembe günü öğleden sonra gitsem numara bulabilir miyim? Yaklaşık nekadar beklerim?
Lütfen tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olsunlar...
*Harç muafiyet belgesi (Öğrenci olduğum için, ayrıca yarına vergi dairesine onaylatıcam)
*Biometrik fotoğraf
*Nüfus kağıdının aslı ve fotokopisi
Burdan sormak istediğim asıl soru şudur; İlçe Emniyet müdürlüğünden Cuma için saat 13.00'a randevu aldım. Fakat işlemler ne kadar uzun sürüyor? Eğer uzun sürüyorsa Perşembeden gideyim, bugün git yarına gel derlerse falan ertesi günde randevum var diye düşündüm.
Lütfen tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olsunlar...