Part-time iş arıyorum

Selamlar

Buraya yazarken bunu 2 defa düşündüm acaba ne fikirler ne cümleler okurum diye ama sağa sola düzgün birkaç işe başvurduktan sonra burayı da bi yoklayayım istedim :)

Şaka bir yana Şubatta askerliğe gitme durumum var ve şuanda yeni mezun İktisat öğrencisi olucam inşallah 1-2 haftaya :salut: 5 ay boş duramam durumlar vahim.

Garsonluk veya satış elemanlığı ilk tercihim değil bunları yaptım zaten senelerce...

İyi bir fikir ya da bana part time iş önerebilecek veya bi şekilde iş ayarlayabilecek biri var mı acep :sunny:

Çok fazla seçenek çıkartılabilir fakat üniversite mezunu olacağın için konumun garsonluk v.s.ye göre daha üstte olacaktır fakat bu pozisyonlar da part çalıştırırlar mı bilmem :sunny:

bankalar veya özel şirketler bölümümle alakalı part time alır ama bankalar bu işi resmi yapıyor onlara başvurdum 1-2 gün evvel ordan ses yok, ama burdan belki özel şirketlerde çalışanlara ulaşırım dedimdi :cherry:

Erenköy tarafında oturduğumdan pek mantıklı olmaz ki :pale:

bölümümle alakalı 3-5 ilan var onlarda da pek umudum yok açıkçası, yine bana askerlik öncesi zaman geçirtecek bişeylere bakıcam.

Gratis ve Lc waikiki hakkında bilgisi olan var mı ya da orda part-time çalışmış olan? Ücret aralığı ve çalışma saati nedir fikiriniz ne? :silent:

haremde bi ev yemeklerine motorcu lazım ilgilenirsen özelden mesaj at

haremde bi ev yemeklerine motorcu lazım ilgilenirsen özelden mesaj at

motokurye olarak işe girmeme kesinlikle karşı ailem ne kadarda motor sürsemde :/
sıradan bi iş olucaksa pek sağa sola gitmeyi değilde Suadiye-Kazasker civarları bakınıyorum

Hocam mağazacılık düşünürsen [email protected] adresine CV'ni gönder.

Lcw ve Gratis hakkında bilginiz var mı acaba?

Salı günü son sınavıma giricem ve çarşamba günü Lcw ile konuşmaya gitmeyi planlıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar