Parmak acısı

Motosikleti
Yakında crf 250 rally
Arkadaşlar 2 parmak fren yapıyorum uzun yollarda parmaklarım uyuşuyor 4 parmağa geçiyorum öylede sürmek zor nasıl kaç parmak kullanmam lazım yada başka bir yöntemi varmı

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Fren maneti sadece fren gerektiğinde kullanılan bir aksamdır. Sürekli parmaklayıp durmazsanız😂kaç parmak kullandığınız pek bir önem arzetmez; binaenaleyh sorununuz da kendiliğinden çözülecektir.

Motosikleti
Yakında crf 250 rally
2 parmak frenle uzun yolda parmak uyuşması?

4 parmak kullanınca zorlanmak?

parmakla kullanmak?

ne diyon sen ya?
Hocam ön fren kullanmıyormusunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fren maneti sadece fren gerektiğinde kullanılan bir aksamdır. Sürekli parmaklayıp durmazsanız😂kaç parmak kullandığınız pek bir önem arzetmez; binaenaleyh sorununuz da kendiliğinden çözülecektir.
Hocam ben arka fren yerine genelde ön fren kullanıyorum İzmirde yeniyim çok fazla dur kalk yapmak zorunda kalıyorum

Fren manetini şöyle tutarsan düzelecektir kardeşim.

jeDVwo.jpg

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Parmak ne yahu... Yok iki parmakmış yok 4 parmakmış...
Ben burnumla sıkıyorum... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Birazdan damlar fingırcılar... Ortalık karışır... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Arka aksa rulmanla ucunda lastik olan bir demir çubuk bağla. Motoru durdurmak istediğinde manivela gibi tüm gücünle yukarı çek, bu hem seni durduracak, hem kol ve omuz kaslarını güçlendirecek. Lastik eskidiği zaman boş ver değiştirme, biz senden bu şekilde kurtulacağız. Işığa doğru ılık ılık yol al. Hiç direnme.

Motosikleti
Honda CRF250L
Ben sağ ayak peginin arkasına topuk ile basabileceğim bir pedal daha kaynattım. O parçaya da fren manetini bağladım.
Öne doğru bastırırsam ön fren çalışıyor, topuk ile basarsam arka fren çalışıyor.
Tam size göre bir çözüm

Motosikleti
Cb125f
Bana limon sıkar gibi freni sıkacaksın denmişti, ben limonla fren yapıyorum parmaklarım ağrımıyor.
delicate-hand-holding-lemon-yellow-healthy-living-lifestyle_672436-936.jpg

Motosikleti
DUKE 250
ben gidonun yanına röterdar yaptırdım onu kullanıyorum. dahada fren manetleri ile işim olmaz .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar