Parmağımı kestim

nasıl oldu bu iş ? zincir nasıl temizlediniz ki hem kesti hem kırdı anlamadım valla ?

Tahminimve calistirdi takti vitese gaz ver temizle yontemi

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------

Gecmis oksun topragim

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------

Topragim hepsini tek tek al kafana gore daha uyguna gelitlr

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sana şöyle izah edeyim, arkdaş motoru 2 ayağın üstüne kaldırıyor.zinciri temizlerken aklına şahane fikir geliyor, motoru kendi rolantisinde 1.vitese takarak temizliyor bu sayede teker ve zincir dönüyor.biraz daha gaz vereyim sağlam temizlensin diyerekden parmağı arka dişlinin arasına sıkıştırıyor çok gördüm böyle sivri zekalık yapanları :p

Güzel fikir bişi sorucam zincir yağlama zamanı gelince eski yağı siliyoruz değil mi?

Arkadaşlar bu iki üründen birini kesin alacağım ama arada ürün farkı var dizlik yerine pantolon için 140 lira fazladan vereyim mi size? http://www.motosuperstore.net/UCLU-...-PANTOLON-ELDIVEN-SINIRLI-SAYIDA,PR-1353.html 400 tl! http://www.motosuperstore.net/YAZLIK-BAYAN-veya-ERKEK-3lu-SET-INDIRIMLI,PR-1475.html 260 tl

motora kışın çok binmeyeceksen bence gerek yok öbür 4 lü takıma 140 tl fazla vermene.
ben de o 400 tl olan takım var.ben de çok araştırmadan almıştım çok kötü değil ama çok kaliteli de değil.idare anlayacağın ama dediğin gibi öğrenci işine anca bu kadar bundan aşşası olmaz zaten koruma kıyafetlerinde.

Arkadaşlar parmak kırığı kaç haftada geçer bilen ya da tahmini olan var mı?

Bugün SDÜ Tıp Fakültesine gittim.Tırnağımı çektiler muhtemelen artık tırnaksız yada yarım tırnaklı olacağım.Ah o dikkatsizlik tırnağımı aldı benden, ama Allah'a şükür daha kötüsüde olabilirdi...Bu olaydan sonra galiba (emin değilim) motosiklet benim için bitti ya da araya girdi... :(

---------- Post added at 21:23 ---------- Previous post was at 21:15 ----------

:( çok üzgünüm ama böyle ybr'm...

bu kadar olayla pes ederseniz, motor aşkı yoktur sizde. Ben neler yaşadım, pes etmek gerekseydi, benim etmem lazımdı. O çıkan tırnağın yerinede tazesi gelecek arkadaşım. Korkmana gerek yok orjinal halini alacak. Sakın sakın pes etmeyin sevgiler.

bu kadar olayla pes ederseniz, motor aşkı yoktur sizde. Ben neler yaşadım, pes etmek gerekseydi, benim etmem lazımdı. O çıkan tırnağın yerinede tazesi gelecek arkadaşım. Korkmana gerek yok orjinal halini alacak. Sakın sakın pes etmeyin sevgiler.
Yenisi gelecek ama kısa bodur olacak sanırım, doktor uzamayabilir dedi, ama inş. yanılırda eskisi gibi olur,ama diyen doktor: Profesördü...

ya altı üstü tecrübe kazandın işte. Zincir nasıl yağlanır onu öğrendin. Varmı ötesi? Motorda tecrübe düşe kalka öğrenilir. Hemende pes edilmez. arabanın ne zevki varki? Tamam onun yeri ayrı ama motordaki tat onda yok. Bide o profösör çok biliyor. Buji nedir diye sor bakalım biliyomu? :queen:

ya altı üstü tecrübe kazandın işte. Zincir nasıl yağlanır onu öğrendin. Varmı ötesi? Motorda tecrübe düşe kalka öğrenilir. Hemende pes edilmez. arabanın ne zevki varki? Tamam onun yeri ayrı ama motordaki tat onda yok. Bide o profösör çok biliyor. Buji nedir diye sor bakalım biliyomu? :queen:
olayın tazeliğide var tabii.O yüzden acele karar vermek istemiyorum, düşüneceğim, galiba bırakamayacağım gönlüm böyle istiyor..

ozaman bırak motorun bikaç hafta dinlensin. Motor aşkın alevlenince o zaten kendine seni çeker.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar