Parmağımı kestim

2 gün önce zincir temizlerken parmağımı kestirdim.bugün doktora gittim.parmağımda kırık varmış arkadaşlar, ucuz kurtulduk valla bi zincir yüzünden...Yazlık , mont dizlik vs. koruma almak istiyorum bana hepsini liste halinde(şu an işi olmayan) verecek var mı? bnde araştırıyorum ama belki daha ucuza bulan olur.Bu arada babama aldıracağım öğrenciyim.en uygun ama dandik olmayan ürünler lazım...

Öncelikle geçmiş olsun.. Öğrenci işi istiyorsan
Ls2 kask..
Nic in indirim montları var. Hesabına göre sipariş ver http://www.motosuperstore.net/
Bana hesaplı geldi burası. Ama genede araştırmalısn.
teşekkürler Allah kimseye yaşatmasın...LS2 kaskım var şu an deri eldiven var deri ceket var ama korumalıklı değil öylesine yani...bu arada temel almam gerekenler neler? mont,eldiven , dizlik , pantolon bunlar işimi görür mü?

Arkadaşım geçmiş olsun ucuz kurtarmışsın. Parmağı kopan olmuştu daha önce, aman dikkat...:(

Yaz günü bburdurda hele 4 mevsim montu ne yapacak merak ettim ?

Bir şeyi tavsiye ederken ihtiyaca binaen tavsiyede bulunalım. Zaten kendisi yazlık diye belirtmiş. :)

Yaz günü bburdurda hele 4 mevsim montu ne yapacak merak ettim ?

Bir şeyi tavsiye ederken ihtiyaca binaen tavsiyede bulunalım. Zaten kendisi yazlık diye belirtmiş. :)

Bende 4 mevsim var,iç astarı çıkarılabilir ve yazlık mont oluyor. Haberiniz yok galiba o montlardan. :cat:

teşekkürler..Bu 4mevsim montlarda koruma varmı dirsek vs. ? Anladığım kadarıyla dizlik,yazlık ya da 4 mevsim mont ve eldiven yeterli olacak..

tabiki tüm korumaları mevcut. isteğine göre çıkarılabilir.. ben çok memnunum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nasıl oldu bu iş ? zincir nasıl temizlediniz ki hem kesti hem kırdı anlamadım valla ?

nasıl oldu bu iş ? zincir nasıl temizlediniz ki hem kesti hem kırdı anlamadım valla ?

Sana şöyle izah edeyim, arkdaş motoru 2 ayağın üstüne kaldırıyor.zinciri temizlerken aklına şahane fikir geliyor, motoru kendi rolantisinde 1.vitese takarak temizliyor bu sayede teker ve zincir dönüyor.biraz daha gaz vereyim sağlam temizlensin diyerekden parmağı arka dişlinin arasına sıkıştırıyor çok gördüm böyle sivri zekalık yapanları :p

Bende 4 mevsim var,iç astarı çıkarılabilir ve yazlık mont oluyor. Haberiniz yok galiba o montlardan. :cat:

Haberim var merak etmeyiniz ancak yazlık mont başkadır 4 mevsim mont (bana göre aslında kışlık tamamiyle) başkadır. Yazlık mont fileli olur, tamamiyle hava alır, kışlık mont fileli değildir içine hava alması için bölmeleri vardır ama yeterince hava alamayacağı için belli bir süre sonra afakanlar ile birlikte yanınızda yer alır.

Siz fileli mont (yazlık mont) nedir bir aratın google'dan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar