Park Sorunu

Bugün arkadaşla bir dükkana girdik bir arabanın sığacağı yer vardı bende ortaya bıraktım motoru adam almış motoru direksiyon kilitliydi nasılsa kaldırma yaslamış.Ya bu bisiklet mi alıp kaldırıp kaldırıma yaslıyorsun?.Benim yaptığım yanlışsa söyleyin daha yeniyim motorda:silent:

Ulan neden böyle şeyler benim başıma gelmez! anahtarı alacaktın arabanın üzerine acımasızca resim çizecektim ama arabanın değeriini 2-3 bin lira düşürecek şekilde

Ulan neden böyle şeyler benim başıma gelmez! anahtarı alacaktın arabanın üzerine acımasızca resim çizecektim ama arabanın değeriini 2-3 bin lira düşürecek şekilde

aman dostum ne diyorsun.vatandaş bir tespit eder değer kaybı tazminatı açarsa ki arabaya göre çıkacak miktar değişir.ama 5 binden aşşağı çıkmaz.

silindir sayısına göre değil de.. büyüklüğüne göre.. ufak motorlara iyice saygısız şerefsizler

salcano wolf 125 ağır yani motor ama harbi hayvan bunlar bekledim adamı zaten orda da gelmedi kimse bitde motoru yapıştırmış kaldırıma aracını yanınına park etmiş çıkarana kadar motoru ordan canım çıktı

boyle iyi aile cocuklari var malesef bazen motoru biraktigim yerde bulamiyorum bi an yuruttuler saniyorum baska yerde cikiyor hayir anlamiyorum gidon kitli 150 kg alet nasil surukluyon

usta tam orta yere park etme bence. sonuçta araç gelmese de başka bi motorcu arkadaş gelip senin motorun yanına park etmek isteyebilir, ama tam ortada olduğu için sıkıntı olabilir.

valla ben bi kere bi yere bıraktım meğerse orası otoparkla alakalı bişeymiş alakasınıda anlamadım eski motor ybr yi adamlar kucaklamış başka yere çekmiş kavga ettim ne kazandım hiç. motoruna zarar gelmediyse yürü git çıkarkende azıcık sürttürebilirsin o senin kararın

kaldırama parka edersin zabita gelir ceza yazar yola bırakırsın ayının biri sürükler çeker klasik Türkiyem

Ben de belediyenin kaldırımda duran üzeri çarpı işaretli park yapılmaz tabelasına zincirliyorum motoru.Park kuralının kaldırımı kapsamadığını düşünerek 13 saat o şekilde duruyor.Bazen de isparkın ücret belirten ama kaldırımda duran direklerine bağlıyorum.Sanırım manyağım.

Ben de belediyenin kaldırımda duran üzeri çarpı işaretli park yapılmaz tabelasına zincirliyorum motoru.Park kuralının kaldırımı kapsamadığını düşünerek 13 saat o şekilde duruyor.Bazen de isparkın ücret belirten ama kaldırımda duran direklerine bağlıyorum.Sanırım manyağım.

Sabah sabah güldürdün beni :cherry:
Ya arkadaşlar inanın bazen ben de deli oluyorum şu park işine
iş yerime çok yakın bir yerde baya geniş bir kaldırım var bir kısmını kafe masaları ile işgal ederken diğer kısmını da aşağıda kalan bölümü ispark işgal ediyor benim motoru bağladığım direk yol kenarında kaldırımın en sağında ve benim motorumun yanında koca kaldırımın tam ortasına parketmiş orayı otopark gibi kulanan bir kaç araba var
Bilin bakalım kime ceza yazmışlar
Tabiki benim yer kaplamadığı gibi yayalarada engel olmayan zavallı motoruma...
Bu ülkede kanunlar herkes için eşit olmadıkça adalet beklemeyin

istanbul başta olmak üzere artık yakın çevresindeki illerdede park gerçekten büyük mesele oldu... her ne kadar haklı olsanda daha kötüsünü gördüm diyim sana şükretmeyi tavsiye ediyorum.. adam en azından kenara yanaştırmış kırmadan devirmeden.. arabayla vurup devirenler ve sonra bişey olmamışcana çekip gidenleri çok duydum.. adamın kırık granajını görüp 20 lira uzatıp al şunu yaptır diyenide.. git bildiğin yere şikayet et diyenide... çok garip bir ülkede yaşıyoruz... güçlü olan haklı....

Park yerimi iyi seciyorum araba gibi kaldırım kenarına cekersem birileri gelip oynuyor yada birileri gelip oynayacamış hissine kapılıyorum ve motoru bıraktığım gibi bulamassam acayip derecede değişik değişik küfürler ediyorum :)

büyük 4 silindir motorun olursa çekmezler

Büyük Motor Diyince Aklıma Geldi.Bizim Garajın Tam Önüne Motorcu Abinin Biri Bmw Gs'sini Parketmiş.O Zamanda Motordan Anlamıyorum.Nasıl Gider Nasıl Kaldırırırz Falan.Pederle O Kadar Uğraşdık Kilit Olmamasına Rağmen Motoru Yerinden Oynatamadık.Sahibi Geldi Tas**k Geçer Gibi Saniyede İleri İtti.Ne Zoruma Gitmişti:D

bende aynı sorunu yaşadım sayılır çarşı içinde normal arabaların park ettiği yerlere bıraktım motoru dik vaziyette önümdede 1 arabalık yer vardı birisi kucaklamış motoru kaldırıma çıkarmış sanki sığamayacak araba oraya dermiş gibi.direksiyonda kitliydi nasıl başardıysa artık yerinden oynatmayı :queen:

Gecenlerde ben de bir valeyle nereye park edeceğim konusunda biraz tartışma yaşadım. motor da cbf 150 olunca zaten eleman önce "ne getirdin diye" diye sordu :). yemek yemeğe geldim diyince iki arabanın arasına dikine koyduğum motoru illa karşı kaldırıma park et diye ısrar etti. ben de orada bırakıp mekana girdim. peşimden yine vıdı vıdı geldi. neyse arkadaslarla huzurumuzu bozmamak adına gittim karsı kaldırıma bıraktım motoru. Özetle bu ülkede biraz ucuz motorun ya da aracın varsa böyle 5 para etmeyen insanlar bile seni ezmeye kalkıyor. Uğraşmaya değmez. Ha bana söylemeden motoru hareket ettirseydi o zaman daha farklı konusurduk arkadasla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar