Park haline çarpma/kaçma

F54

arkadaşlar herkese mrb bu bir bilgilendirme konusudur
26.08.2021 tarihinde iş yerimin önündeki motosikletime park halinde iken denyo nun biri geri geri gelirken çarptı ve ön çamurluğu kırdı
neyse aşşağıya inip motosikletin yanına gittim vuran ben görmedim bilmiyorum parasını ödemem yaptırmam ehliyetin varmı gibi şeyler saçmaladı saçmaladı sinirimi zıplattı benim yanımda ve onun yanında da çocuğu vardı buna istinaden yanımda 4 5 kişi olsa da çocuklar var diye hır çıkarmadım hakkını vermedim
neyse ben 155 arayıp polise plaka verdim şahıs bu arada kaçtı gitti aadığımda yanımdaydı savcı çağır hakim çağır vs vs polis telefona istedi konuşmadı
neyse polis geldi iletişim bilgilerine ulaşıp olay yerine çağırdı geldi neden tutanak tutmadan kaçıp gittiğini sordu tutanağı tutup yolladı
polisin yanında ya öderim vs yapsada TÜRK polisi affetmedi cezayı da kitledi
ertesi gün gidip trafik şube den evrakları aldım
neyse yarın öbürgün vs derken 15 gün geçti gelen giden parayı getiren yok bu arada masraf takriben 200 tl :)
çin malı cub parasında değilim vurup kaçıp üzerine erkeklik yapması ayar etti beni bunları yapıp üzerine dayak da yemedi
ben gidip motosikleti servise bıraktım hasar 720 tl tuttu sigortasın dan parayı yatırdılar
arkadaşlar motosiklet'inize çarpan kaçan sizi trafikte yok sayanlara karşı dik durun hakkınızı arayın masraf az diye ya boşver demeyin PLAKA yı alın polis çağırın vurup kaçtı demeniz yeterli ekip geliyor tutanak tutuyor VE sadece o tutanak ile servise gidiyorsunuz
KARŞI TARAFIN EHLİYET RUHSAT FOTOKOPİSİ VEYA RESMİ OLURSA İYİ OLUR YOKSA DA SIKINTI OLMUYOR POLİS TUTANAĞI VAR SERVİSLERİN BUNDAN HABERİ YOK FAKAT EXPER İLLA OLSUN DİYE DİRETMİYOR OLAY YERİ TERK OLDUĞU İÇİN RESİM VS DE İSTEYEMİYOR
kalın sağlıcakla kazasız günler.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Güzel bilgi. Teşekkürler. :cat:

Motosikleti
Honda Forza 250
Geçmiş olsun iyi yapmışsınız edepsizlik yapmasa insan canın sağolsun bile der ama böyle yaptığı zaman 10 lirada olsa insan peşini bırakmak istemiyor,

İki haftadır şehir dışındaydım. Benim motorda evin önünde park halindeydi. Karşı komşuda inşaat başlamış sen işçiler tut benim motoru sürükleye sürükleye başka tarafa çekmişler. Çekerkende düşürdüler sanırım çünkü denge topuzu ve manette çizikler var. Ayar oldum gece gece beynime kan sıçradı.

İki haftadır şehir dışındaydım. Benim motorda evin önünde park halindeydi. Karşı komşuda inşaat başlamış sen işçiler tut benim motoru sürükleye sürükleye başka tarafa çekmişler. Çekerkende düşürdüler sanırım çünkü denge topuzu ve manette çizikler var. Ayar oldum gece gece beynime kan sıçradı.
Zincir ile bağlasaydın keşke motoru. İnşaat işçisi değil de hırsız da götürebilirdi motoru gece vakti.

Güzel olmuş. Yalnız adam polisin yanına kuzu kuzu geldiğinde biraz laf çaksan "Ne oldu, istersen savcı çağır diyordun" türünden laf soksan iyi olurmuş. Polis ilgilemeseydi yine sinir olacaktım ama ilgilenmiş.

F54

Güzel olmuş. Yalnız adam polisin yanına kuzu kuzu geldiğinde biraz laf çaksan "Ne oldu, istersen savcı çağır diyordun" türünden laf soksan iyi olurmuş. Polis ilgilemeseydi yine sinir olacaktım ama ilgilenmiş.

polis memuru rica etti şahıs buraya geldiğinde lütfen konuya müdahil olmayın diye
fakat bu konuşmadan polisin haberi var ve ona göre işlem yapıldı zaten

hocam ellerinize sağlık, böyle kazalar sonrası üstüne karşı tarafın pişkin pişkin hareketleri, ödemem ne ödeyeceğim lafları, sonra polis işin içine girince bir anda adamlığının tutup öderim yeaa tavırları, gerçekten en temizinden dayağı hak etmektedir. ama siz bu süreci en güzel en doğru olması gerektiği şekilde gerçekleştirmişsiniz. herkese örnek olsun. ve suçlu olanlarda böyle lakayt ve pişkin tavırlarda olmasa meblağ küçük olduğunda yeri geldi mi canın sağ olsun bile denir. önemli olan o karşı tarafın göstereceği tavır, yok öyle pişkinlik.

Luc

Egona yenik düşmediğin için tebrikler. Fakat kimseye birşey ispat etmek zorunda değilsin; herhangi bir şiddet olayı gerçekleşmediğine sevindim.

aracıma çarpıp kaçan kişinin plakası belli olmasına rağmen 1 yıldır savcının beni şikayetimle ilgili aramasını bekliyorum.

F54

aracıma çarpıp kaçan kişinin plakası belli olmasına rağmen 1 yıldır savcının beni şikayetimle ilgili aramasını bekliyorum.

senin olay ; olay yerinde değilde karakolda tutanak tutuldu sanırım o durumda işler şöyle yürüyor mala zarar dan dava açılıyor o süreç daha çetrefilli araştırdımalarıma göre
fakat benim durum trafik kaza sonra sı olay yerini terk ve polisin olay yerine gelip rapor tutması

F54

Egona yenik düşmediğin için tebrikler. Fakat kimseye birşey ispat etmek zorunda değilsin; herhangi bir şiddet olayı gerçekleşmediğine sevindim.

olay esnasında benim ve çarpan kişinin çocuğunun yanımızda olması beni sakin olmaya yöneltti yoksa zaten 5 kişiyiz + haklıyız duran motosiklete çarpmışsın üzerine birde erkeklik yapıyorsun sakarya gibi yerde 1 araba dayak yersin üzerine arabanın ne camı ne çercevesi kalır o zaman kimse senden kırdığın çamurluğun parasını istemez 150 tl ye stres attık der oturur bir dal cigara yakardık :)
ha 5 kişi değil ben tek olsam haklı olsam gene de saldırırım haksızlık karşısında susmam bu haksızlık bana yapılmasa dahi kendime yediremem belki bu kadar doğru davut olmak iyi birşey değil ama ne yaparsın böyle gördüm böyle yetiştim

olay esnasında benim ve çarpan kişinin çocuğunun yanımızda olması beni sakin olmaya yöneltti yoksa zaten 5 kişiyiz + haklıyız duran motosiklete çarpmışsın üzerine birde erkeklik yapıyorsun sakarya gibi yerde 1 araba dayak yersin üzerine arabanın ne camı ne çercevesi kalır o zaman kimse senden kırdığın çamurluğun parasını istemez 150 tl ye stres attık der oturur bir dal cigara yakardık :)
ha 5 kişi değil ben tek olsam haklı olsam gene de saldırırım haksızlık karşısında susmam bu haksızlık bana yapılmasa dahi kendime yediremem belki bu kadar doğru davut olmak iyi birşey değil ama ne yaparsın böyle gördüm böyle yetiştim

Haksizlik karşisinda susmak olmaz tabi,

Sen yine de öfkene hakim ol,hakliyken haksiz duruma duşme,kavgadan kimseye hayir gelmez.vatandaş yere düşer kafasini biryere çarpar,hayati tehlike vs.olur seninde hayatin kayar.

Evli barkli adamsin başini derde sokmaya gerek yok.

F54

Haksizlik karşisinda susmak olmaz tabi,

Sen yine de öfkene hakim ol,hakliyken haksiz duruma duşme,kavgadan kimseye hayir gelmez.vatandaş yere düşer kafasini biryere çarpar,hayati tehlike vs.olur seninde hayatin kayar.

Evli barkli adamsin başini derde sokmaya gerek yok.

olaydan sonra dükkanda oturduk takılıyoruz akşam gençlerden biri abi ben o lavuğu kafaya taktım sen bi üzerine yürüsen parçalayacaktık vs lan oğlum adamın yanında çocuğu var bize yakışmaz ailesi yanında olan adama saldırmak boşver dedim
evet bende içim içimi yiyorum motosikleti gene onların dükkanın önüne çekiyorum es kaza biri çarparda da bizde bütün sinirimizi ondan çıkarırız dedim beklemedeyiz yani
başa bela almaya değmez evet ama insan gibi yaklaşmayınca da ne bileyim

Ülkenin kanunları Fransa vs den alınma mı çalınmamı o kanunları aldığımız ülkeler hala kullanıyor mu bilmiyorum lakin kanunlar mazlumdan yana değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar