Park halindeki scotterımı çizmişler

Arkadaşlar motor park alanına scooter'ı park ettim. Geri döndüğümde sol ön sinyal kapağı ve hemen üzerinde siyah bir leke kalmış. Tırnak girmiyor elleyince hissedilmiyor ama silince de geçmiyor, boyayı kaldırmış sanırım. Sinyalim zaten blurlanmış bir nevi. Gözüm gibi baktığım scooter'a çok affedersiniz eşşeğin biri nasıl becerdiyse motorunu çıkaramayıp sürtmüş. Her neyse nasıl bir yol izlemem gerekir? Ben çok üstüne durmayıp o sinirle çıktım ayrıldım otoparktan belki başkasının başına gelirse ne yapması gerektiğiyle ilgili bilgi almış olur. Ve bu lekenin gitmesi için tekrar boyatmam mı gerekir? Yoksa bi formülü var mı bunu gidermenin :D

ordan burdan duymuş değil de kralını yaşamış biri olarak söylüyorum ki maalesef hiç bir şey yapamazsınız. aynı araba üstümden 2 kere geçti öldürmeye çalıştı ve kaçtı adamı %75 haklı buldular son mahkemede.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şeffaf olan tarafta boya lekesi kalsaydı yumuşak bir beze sürdüğünüz benzinle o bölgeyi ovaladığınızda leke çıkardı, ancak leke siyah plastik kısımdaysa benzin sürmeyip rötuş boyası yapsanız daha sağlıklı olur.

ordan burdan duymuş değil de kralını yaşamış biri olarak söylüyorum ki maalesef hiç bir şey yapamazsınız. aynı araba üstümden 2 kere geçti öldürmeye çalıştı ve kaçtı adamı %75 haklı buldular son mahkemede.

Abi çok geçmiş olsun sana bir şey olmadı İnşallah.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:20 ----------

Şeffaf olan tarafta boya lekesi kalsaydı yumuşak bir beze sürdüğünüz benzinle o bölgeyi ovaladığınızda leke çıkardı, ancak leke siyah plastik kısımdaysa benzin sürmeyip rötuş boyası yapsanız daha sağlıklı olur.

Scooter'ın ön sol kafasında mevcut olan bi çizik ama böyle anahtar çiziği gibi değil 1 parmak kalınlığında bi sürtünme izi mevcut, şeffaf kısım dediğinizi pek anlayamadım. Ön sol sinyaldeki ise tam farın ortasına doğru bi blurlaşma olmuş hocam. Pasta cila vs. çözümü olur mu? Şimdi fotoğrafsız olduğu için siz de pek hakim olamıyorsunuz haklı olarak ama, elle muayene ederek derin bir şey olmadığını yüzeysel olduğunu biliyorum sadece.

Boş ver takma kafana olur böyle şeyler. Bunlar ufak tefek şeyler yeter ki sana ve diğer canlılara bir şey olmasın.

Geri kalan zamanının ve motosikletinin tadını çıkarmaya bak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar