Tutup park yerinde ki motoru paylaştırmak hırsızın ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey değildir! Gel kardeşim, yeri bu, konumu bu al git demektir. Aldığımız önlemi sana soracak ya da senin yarım aklınla sorgulayacak değiliz!
PS. insanları gazlayıp kendin koymaman da ayrı bir ironi!!!
kusura bakmayın 1 aydır işlerimden dolayı foruma giremiyorum o yüzden cevabını veremedim sana.
1.'si ilk başta dediğim gibi kimseye " gece yatarken motorunuzu nereye koyup nasıl kitliyorsunuz " gibi bir şey yazmamışım. sadece bak dikkatini çekerim " PARK HALİNDEKİ " yazmışım. öncelikle ya gözlerinde yada lafı anlayan yerlerini bi gözden geçir derim sıkıntı olabilir ki umarım o sıkıntı lafı anlayan yerinde değil gözündedir :rendeer:
2.si bilgisayarım iş bilgisayarı olduğu için hali hazırda park halinde bir resmi bulunmuyor ve foruma tam anlamıyla fotoğraf koymayı bilmediğimden ki muhtemelen yine yanlış link koyucam, konuyu açar açmaz dışarı fırlayıpta fotoğraf çekmedim kusura bakma. ama hususi olarak bu mesajını görünce plaka açık şekilde bir tane çektim sırf senin gönlün hoş olsun diye hani ben söyleyipte kendim resim atmamışım ya artık hırsızmıyım neyim galiba forumdakilere iş atıyorum. insanların attığı fotoğraflardan konumlarını anında uydudan tespit edip çıkartan bir teknolojiye sahibim çünkü ben :cat:
3.sü de bir daha sanal ortamlarda tanımadığın insanlara hakaretli içerikler paylaşma başın ağrıyabilir malum teknoloji çağındayız kim bilir klavyedeki harflere basma şeklinden adresin falan bulunur
resimi ekliyorum umarım becerebilirim aksi takdirde linke tıklayıpta fotoğrafı görüntüleyebilirsiniz.
ve tekrar rica ediyorum lütfen konuyu başka yerlere çekmeyin. isteyen adam paylaşır istemeyen paylaşmaz. amma kafede otururken çekmiştir amma garajına parkedip çekmiştir onun bileceği iş.